www.magyar-mernoki.com
Norelem

norelem új pneumatikus hengereket mutatott be különféle alkalmazásokhoz

A szabványos alkatrészekre specializálódott norelem új pneumatikus henger sorozatot mutatott be sűrített levegős alkalmazásokhoz és gyári környezetbe. A szabványos, kompakt és körprofil hengerekből álló termékcsalád egyszerűen felszerelhető és integrálható a gépekbe.

norelem új pneumatikus hengereket mutatott be különféle alkalmazásokhoz

Az új termékcsalád egyik tagja a DIN ISO 21287 kompakt henger, melyet mindkét oldalán közelítéskapcsoló számára helyzetérzékeléssel és állítható véghelyzetcsillapítással láttak el, lehetővé téve, hogy a henger eredeti alakjába térjen vissza az ütés vagy rezgés elnyelése után.

«Pneumatikus hengereink új sorozata ideális megoldás a mérnökök számára, mivel rögzítő elemek nélkül is felszerelhetők, csökkentve ezzel az állásidőt és a karbantartási igényt - mondta Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója. - Mindig arra törekszünk, hogy a mérnök életét megkönnyítő, könnyen felszerelhető alkatrészeket tervezzünk és kínáljunk.»

A szintén az új termékcsaládba tartozó szabványos DIN ISO 15552 hengert a fenntarthatóság szempontjait szem előtt tartva fejlesztették ki. norelem mindig fontosnak tartotta, hogy fenntartható termékeket kínáljonf, így ezen szabványos henger gyártása során az eloxált aluminium csővel 20 %-os anyagmegtakarítást értek el.

Végül, de nem utolsósorban a DIN ISO 6432 henger. Ez a körprofil henger rozsdamentes acélból készül, így számos gyártási környezetben képes ellenállni a korróziónak. A pneumatikus henger ezenkívül -20°C és +80°C közötti működési hőmérséklet tartománnyal rendelkezik, így ingadozó hőmérsékletű környezetben is tökéletesen alkalmazható.

norelem kínálatában három DIN-ISO szabványos típus található meg, különböző lökethosszokkal és dugattyúátmérőkkel. A DIN ISO 15552 szabványos henger 32-80 mm közötti dugattyúátmérővel és 25-250 mm közötti lökethosszal érhető el.

A DIN ISO 21287 kompakt henger belső és külső menettel, 20-40 mm közötti dugattyúátmérővel és 10-50 mm közötti lökethosszal kapható, míg a DIN ISO 6432 körprofil henger dugattyúátmérője 10-25 mm, lökethossza pedig 10-200 mm között van.

A mérnökök a szükséges alkatrészeket a norelem THE BIG GREEN BOOK termékkatalógusából, illetve közvetlenül norelem webáruházában online is megrendelhetik.

A norelemről és termékválasztékáról további információ a www.norelem.hu oldalon érhető el.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz