www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Az ultrahangos technológia következő szintje – intelligens, funkcionálisan biztonságos és autonóm

Az ultrahangos szenzorok gyorsan népszerűvé váltak az utóbbi években – az egykor rétegterméknek számító érzékelők mára kulcsfontosságú technológiává váltak, amelyek szinte mindenhol megtalálhatók az automatizálási szektorban.

Az ultrahangos technológia következő szintje – intelligens, funkcionálisan biztonságos és autonóm

A szektor piacvezetőjeként a Pepperl+Fuchs a második Online Summit rendezvényen egy egész napos eseménysort szentel annak, hogy betekintést nyújtson a legújabb trendekbe és a jövőbeli fejleményekbe. 2020. november 19-én a nap témája az "Ultrahangos technológia következő szintje" lesz, nyitóbeszédekkel, előadásokkal és panelbeszélgetésekkel, amelyek a következő témaköröket járják körül részletesebben:

• A csak egyszerű közelségértéket érzékelni képes ultrahangos érzékelők felett eljárt az idő. A paraméterezési lehetőségek egyre konkrétabbá válnak, az adatok előfeldolgozásának képessége pedig folyamatosan javul – milyen előnyökkel járnak jelenleg az ultrahangos érzékelők a sztenderd mérési és vezérlési alkalmazások létrehozásában?

• Az ultrahangos érzékelők kialakítása már régóta megnehezíti a SIL/PL alkalmasság elérését – pedig ez a technológia számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amik nagyon vonzóvá teszik a biztonsági alkalmazásokban történő használatra. Hogyan segíthet pontosan az ultrahangos érzékelők legújabb generációja?

• Az Ipar 4.0 alkalmazások gyakran igényelnek térbeli távmérési pontokat, az adatokat pedig a hagyományos vezérlő áramkörökön kívül, az informatikai platformokon hasznosítják – ehhez gyakran speciálisan erre a célra tervezett automatizálási alkatrészek használatára van szükség. Melyek azok a vezeték nélküli M+O ultrahangos érzékelők, amelyekre ebben az összefüggésben egyre inkább szükség lehet?
 
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz