www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A ProSoft Technology® új rádiós modemjei javítják az Ethernet csomagok átvitelét a A ProSoft Technology® RLXIB-IHW rádióátviteli modemjei nemcsak 802.11-kompatibilisek, hanem célzott fejlesztés eredményeképpen lehetővé teszik

A ProSoft Technology® új rádiós modemjei javítják az Ethernet csomagok átvitelét a A ProSoft Technology® RLXIB-IHW rádióátviteli modemjei nemcsak 802.11-kompatibilisek, hanem célzott fejlesztés eredményeképpen lehetővé teszik az ipari protokollok igényeit teljesítő átvitelt.szigorú követelményeket támasztó ipari protokollok támogatására |

A ProSoft Technology® új rádiós modemjei javítják az Ethernet csomagok átvitelét a A ProSoft Technology® RLXIB-IHW rádióátviteli modemjei nemcsak 802.11-kompatibilisek, hanem célzott fejlesztés eredményeképpen lehetővé teszik az ipari protokollok igényeit teljesítő átvitelt.szigorú követelményeket támasztó ipari protokollok támogatására
A 802.11abg rádiómodemek…
Az új IEEE 802.11 szabványban definiált Wi-Fi értékes lehetőségeket nyújt az ipari automatizálási alkalmazások számára: extrém magas biztonsági szint (802.11i), rugalmasság és interoperabilitás. A technológiát azonban az otthoni és az irodai alkalmazások számára fejlesztették ki, és olyan korlátozásokat tartalmaz, amelyek a gyártásautomatizálás ipari protokolljai szerinti átvitel számára elfogadhatatlanok. Ezeket a korlátozások elsősorban a rádióátvitellel történő Ethernet csomagátvitellel kapcsolatosak. Az átviteli szabvány támogatásán felül a RadioLinx olyan funkcionalitást is kínál, amely az igényes ipari protokollok rádióátviteli forgalmát optimalizálja.
Az új RadioLinx RLXIB-IHW rádiómodem a vezeték nélküli technológiai előnyeit elérhetővé teszi az ipari automatizálási alkalmazások számára. Mivel támogatja a 802.11abg szabványt, időt takarít meg az automatizálási mérnök számára: kevesebb munkája lesz a helyszínen a berendezés programozásával, karbantartásával és egyéb feladatok ellátásával. A jövőben nem kell a sokszor nehezen hozzáférhető kapcsolószekrénynél dolgoznia. Nem szükséges a többnyire kulccsal nyíló kapcsolószekrényt felnyitnia, és nem kell a programozáshoz kábellel összekapcsolni a számítógépét a PLC-vel, ami a rövid kábelhosszak miatt közvetlen a kapcsolószekrénynél való munkavégzést tenne szükségessé.

… igazodnak az ipari protokollok igényeihez
A 802.11 szabványnak való megfelelésen felül a RadioLinx RLXIB-IHW az adatcsomagok optimális átvitelét is támogatja. A legtöbb Wi-Fi megoldás azonban nem tesz eleget az ipari automatizálás adatátvitellel szembeni szigorú követelményeinek, és ennek sokszor adatvesztés a következménye. A RadioLinx RLXIB-IHW egy, a ProSoft Technology által kifejlesztett különleges jelfeldolgozási algoritmust használ az adatcsomagok forgalmának javítására. Ez lehetővé teszi a teljes sávszélesség jobb kihasználást és az ipari automatizálási mérnökök által elvárt nagy adatáteresztési képességet.
Ipari automatizálási felhasználások

A RadioLinx RLXIB IHW támogatja a Power over Ethernet (PoE) elvet. Kettő helyett csupán egyetlen kábel szükséges a rádiómodemnek vezetékes Ethernet hálózatra kapcsolásához, valamint feszültségellátásához. E tulajdonság egyszerűsíti az installálást és lerövidíti a használatba vételi időt.

A RadioLinx RLXIB IHW a soros felépítést is segíti. Lehetővé teszi soros egységek alkalmazását és integrálásukat a vezérlőrendszer Ethernet architektúrájába.
Az RLXIB-IHW új rádiós modem kompatibilis a megelőző RLX-IHW típussal, és kiemelkedő teljesítőképességet kínál az IEEE 802.11bg (2,4 GHz-es sáv) és a 802.11a (5 GHz-es sáv) számára egyaránt. Egy nagyobb teljesítményű processzor megnövelt adat- és jelfeldolgozási sebességet tesz lehetővé, ami a felhasználó szempontjából nagyobb mennyiségű adat átvitelét jelenti.
A RadioLinx RLXIB-IHW masterként (Industrial Hotspot™), jelismétlőként vagy távolsági rádiós állomásként alkalmazható. Az RLX-IESC formájában tisztán kliensváltozatként is kapható, amely lehetővé teszi a távoli egységek csatlakoztatását kis költséggel.
Ipari rádióátviteli modemként az RLXIB-IHW és RLX-IESC egységeket ipari környezetnek ellenálló tokozásban helyezik el, széles hőmérséklet-tartományt viselnek el, megfelelnek a szabványok követelményeinek az ütés- és rázkódásállóság tekintetében, alkalmasak robbanásveszélyes környezetekben, DIN kapsínre szerelhetők stb.
A ProSoft Technology minden termékére 3 év garanciát vállal és korlátozás nélküli műszaki támogatást nyújt

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz