www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

Ötven éves az Ingersoll Rand pneumatikus teherkiegyenlítője

Ötven éves az Ingersoll Rand pneumatikus teherkiegyenlítője
1959-ben a Zimmermann cég (amelyet azóta megvásárolt az Ingersoll Rand)egy olyan emelőhajtást fejlesztett ki és tökéletesített, amely forradalmasította számos iparág munkahelyeinek ergonómiáját. A függesztett teher rendkívül egyszerű rendszeren alapuló pneumatikus kiegyenlítése számos előnyt kínál a megszokott pneumatikus emelőkhöz képest: extrém kis fogyasztás (alig ötvened rész a hagyományos rendszerekének), nagy emelési sebesség (akár 2 méter másodpercenként) és mindenek előtt az egyedülálló egyensúlyi terület, amely a terhelés pontos pozicionálását teszi lehetővé 40 cm-es tartományban kezelői erőkifejtés nélkül.
 
Az 1960-as években jelentősen megnövekedtek az igények. Számos tevékenységi területen felismerték, hogy e rendszer alkalmazásával kis költséggel növelhetik a termelékenységet és a munkavégzés kényelmét. A pneumatikus teherkiegyensúlyozó megbízhatóságának és egyszerű kezelésének köszönhető, hogy rövid idő alatt nagyszámú munkahelyen szerelték fel.

Az eltelt évek alatt számos javítás történt a pneumatikus kiegyenlítőknél mind a kialakítás, mind a teljesítmény tekintetében. Jelentősen növekedett az emelési/leengedési sebesség és a terhelhetőség. A pneumatikában az utóbbi időben végbement fejlődés eredményeképpen a tehermentesítő valódi intelligens mozgatási segédeszközzé fejlődött.
Az évforduló kapcsán az Ingersoll Rand 2009. június végéig tartó kedvezményes akciót hirdetett meg teherkiegyensúlyozó-konzolkar, valamint teherkiegyenlítő-mozgatókar csomagjaira. További információt a helyi forgalmazók adnak.

Kapcsolat:
Aymeric Dupont-Franklin
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz