www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

Premium Composite ImpactoolsTM: 2115XP, 2125XP, 2135XP

Az Ingersoll Rand kibővíti 3/8"-os és 1/2"-os Premium Composite ImpactoolsTM sűrített levegős kéziszerszámainak választékát. A QTiMAX sorozaton alapuló új csavarozószerszámok emelt szinten kínálnak megoldást a sokkal inkább értékorientált vásárlóknak. A szerszámok több jellemzője az adott kategóriában a legjobbnak számít, nagy teljesítményük megfelel az autógyártásban és az ipari karbantartásban felmerülő professzionális igényeknek.

Premium Composite ImpactoolsTM: 2115XP, 2125XP, 2135XP
Az új szerszámokat háromféle változatban kínálják. A kompakt 2115XP (3/8"-os négyszöghajtás) és a 2125XP (1/2"-os négyszöghajtás) figyelemre méltó 370 Nm, illetve 410 Nm nyomatékot szolgáltat. A 155 mm-nél kisebb, csökkentett méret könnyebb hozzáférést tesz lehetővé szűk helyeken is, az 1,14 kg-os ultrakönnyű kialakítás pedig a kezelőt tehermentesíti. A nagyobb 2135XP modell 935 Nm nyomatékú, mindössze 1,9 kg tömege mellett.

Mindhárom új modellbe beépítették az Ingersoll Rand előre és visszafelé működés közötti szabadalmaztatott egykezes átkapcsolóját, az ultraérzékeny érintéses indítást, valamint az előre irányú működés kényelmes négyállásos teljesítményszabályozóját, mialatt visszafelé üzemmódban a teljes teljesítmény folyamatosan rendelkezésre áll. Az Ingersoll Rand nagy teljesítményű hatlapátos motorral hajtott, szabadalmaztatott egyedülálló kétkalapácsos ütési mechanizmusa nagyobb kilogrammonkénti teljesítményt nyújt a fémipari gyártóknak, miközben kevésbé érzékeny a levegő nyomásának ingadozásaira bármely más kialakításhoz képest.

Az ergonomikus kompozit tokozatot és az ütőmechanizmus erősített alumíniumburkolatát a súlycsökkentés és a tartósság szem előtt tartásával tervezték. A házkialakítás optimalizálja a levegőáramlást a nagyobb teljesítőképesség érdekében, miközben a piacon elérhető legkisebb levegőfogyasztást teszi lehetővé a felhasználók költségeinek csökkentésére.

Kapcsolat:
Martin Lowinski
Marketing Manager, Vehicle Services
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz