www.magyar-mernoki.com
Ingersoll Rand

ARO 65:1 nagynyomású dugattyús szivattyú

Az Ingersoll Rand Industrial Technologies fluidtechnikai üzletága, az ARO Fluid Technologies nagynyomású dugattyús szivattyúkat, illetve komplett szivattyúegységeket vezetett be a piacra közepes és nagy viszkozitású anyagok szállítására és adagolására. Az új ARO szivattyú 65:1-hez áttételével ideális megoldást kínál minden olyan alkalmazáshoz, ahol kenőanyagokat, tintákat, tömítőmasszát, ragasztókat vagy más viszkózus anyagokat kell továbbítani.

ARO 65:1 nagynyomású dugattyús szivattyú
Az új ARO 65:1 áttételű komplett szivattyúkegységek akár 1 millió cPo feletti viszkozitású folyadékok szállítására lettek tervezve 515,5 bar nyomáshatárig.

Az ARO 65:1 kitűnik hosszú élettartamával és nagy megbízhatóságával. A szivattyút nagy koptatóhatású folyadékokhoz különösen alkalmas krómozott dugattyúval és hengerrel szerelték fel. A hosszú dugattyú, azaz nagyobb lökethossz adott folyadékmennyiség továbbítása esetén kisebb pulzációt eredményez a piacon lévő más típusokhoz képest, ami megnöveli a motor élettartamát. Végezetül a látható oldószertartály és az állítható tömítések csökkentik az állásidőket és meghosszabbítják a szivattyú élettartamát.

Az állásidő csökkentésére és a karbantartás megkönnyítésére az összekötő rudas szerkezet gyorsan szétszerelhető és javítható. A legdurvább közegekkel folytatott átfogó laboratóriumi kísérletek nyomán az ARO alig használódó, kiemelkedően tartós tömítéseket fejlesztett ki a szivattyúkhoz.

Kapcsolat: Karina Visciola
E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel.: +33 1 3007 6943

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz