www.magyar-mernoki.com
Beijer Electronics Products AB

A Beijer Electronics leányvállalatot nyit a brazíliai São Pauloban

A földrajzi terjeszkedéstől hajtott organikus növekedést és az ügyfelek számára adott helyi támogatást szem előtt tartó stratégia részeként a Beijer Electronics leányvállalatot nyit a brazíliai São Pauloban.

A Beijer Electronics leányvállalatot nyit a brazíliai São Pauloban
Az új leányvállalat a Beijer Electronics termékek, beleértve az operátor panelek, ipari PC-k, valamint ipari hálózati termékek teljes körű értékesítéséért felel majd. A ma megnyitott leányvállalat továbbá teljes felelősséget vállal a brazil piacon az értékesítésért és az ügyfélszolgálatért. A bővítés az ügyfelek helyben történő támogatásának érdekében történik.

Bővítéssel közelebb az ügyfelekhez
„A Brazíliában történt szervezeti bővítéssel most több közvetlen szolgáltatást tudunk nyújtani a helyi ügyfeleknek, valamint a Brazíliában tevékenykedő globális ügyfeleknek is” magyarázza Carl-Johan Zetterberg Boudrie üzletfejlesztési igazgató és így folytatja: „Brazília növekvő gazdasága nagy lehetőségeket rejt magában az ipari automatizálás és az ipari adatkommunikáció számára. Brazíliai jelenlétünk földrajzi terjeszkedési stratégiánk része, és továbbra is új piacokra lépünk be annak érdekében, hogy növekedjünk és elérjük ügyfeleinket.”

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz