www.magyar-mernoki.com
BALLUFF

Árukövetés egyszerűen: teljes körű nyomkövetési megoldások

A nyomon követhetőség lean gyártási folyamatokat eredményez, leegyszerűsíti a just-in-time szállításokat, jogbiztonságot teremt és biztosítja a termék minőségét. A nyomkövetési megoldások széles portfólióját kínáló, szenzorspecialista és RFID-alkalmazásokat szolgáltató Balluff 25 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A portfolió a közelmúltban az új RFID technológiák a félvezető iparban, vagy az autógyárak festékszóró-kamráiban és szárítószekrényeiben használatos magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz szánt verzióival is kibővült.

Árukövetés egyszerűen: teljes körű nyomkövetési megoldások
A Balluff nem csak rugalmasan kombinálható LF, HF és UHF RFID-alkatrészek teljes spektrumát kínálja, hanem számos vonalkód leolvasót is, melyek segítségével az ügyfelek magas technikai szinten valósíthatják meg egyéni és gazdaságos nyomkövetési megoldásaikat. A közvetlenül a munkadarabra, szállítóeszközre, vagy berendezésre szerelt adathordozók hézagmentesen rögzítenek minden lépést, valamint számos termelési sorozatot. Mivel ez működés közben történik, az adatokat a nyomon követhetőség érdekében valós időben, vagy később – akár évek múltán is – kiértékelhetjük.

A Balluff az RFID-rendszerek BIS szériájával zord ipari környezetre is kínál bevált megoldásokat. A robosztus adathordozó és a védett olvasó/író fejek segítségével az azonosító rendszerek szinte minden alkalmazás esetében használhatóak az anyagáramlás ellenőrzésében, az automatizált összeszerelésben és raktározásban, ill. a rugalmas gyártósorok ellenőrzésében és minőségbiztosításában.

A Balluff évek óta sikeresen működik együtt az ismert rendszerintegrátorokkal, így a felhasználó mindig biztos lehet abban, hogy egyéni, magas színvonalú, az igényeihez tökéletesen illeszkedő gazdaságos megoldást kap kézhez.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz