www.magyar-mernoki.com
BRADY

ISO 7010 megfelelőségű biztonsági jelzések zord körülmények közötti alkalmazásra

A biztonsági jelzésekre vonatkozó új EN ISO 7010 európai szabványt 2013-ban várhatóan minden EU tagállam jóváhagyja. A helyiségek, termékek és emberek azonosítására szolgáló komplett megoldások vezető gyártója, a Brady Corporation által még a legkeményebb környezetben is látható ISO 7010 jelzések alapanyagául szolgáló anyagok, bevonatok és festékszalagok teljes választéka elérhető.

ISO 7010 megfelelőségű biztonsági jelzések zord körülmények közötti alkalmazásra
Képaláírás: Saját ISO 7010 biztonsági jelzések elkészítéséhez a Brady jelölés- és címkenyomtatók sorát, pl. PowerMark, GlobalMark és BBP31 nyomatókat kínálja Markware szoftverrel csomagban.

A minden biztonsági jelzést tartalmazó ISO 7010 szabvány az összes olyan veszélyes helyzetet és anyagot átfog, amivel a szakemberek, ill. a közönség találkozhat. Az új ISO 7010 szabvány egy országtól és kultúrától függetlenül azonnal felismerhető, számos piktogramot, feliratformát és színt tartalmazó globális biztonsági nyelvet szándékozik bevezetni. A baleset-megelőzést, tűzvédelmet, egészségügyi kockázatokat és sürgősségi evakuálást érintő táblák felülvizsgálatra és kiigazításra kerülnek.

„A Brady Corporation is szeretne hozzájárulni az új ISO szabvány által megteremtett nagyobb biztonsághoz”, jelentette ki Dominique Roosen, a Brady Corporation európai megfelelőségi menedzsere. „Laboratóriumokban és helyszíni teszteken bizonyosodunk meg arról, hogy a biztonsági jelzések még durva ipari környezetben is láthatóak maradnak. A Brady által fejlesztett anyagok, bevonatok és festékszalagok ellenállnak a vegyszereknek, oldószereknek, a szélsőséges hőmérsékletnek, vagy a hosszan tartó UV-sugárzásnak. Az új biztonsági jelzések a fokozott biztonságba történő befektetés esetén garantálják a figyelmeztető jelzések láthatóságát és azt, hogy azok teljes mértékben támogatják a balesetek megelőzését.”

ISO 7010 biztonsági jelzések létrehozásához, a Brady jelölés- és címkenyomtatók sorát, pl. PowerMark, GlobalMark és BBP31 nyomatókat kínál Markware szoftverrel csomagban. Ezenkívül az ISO 7010 szabványnak megfelelő kész jelzések teljes köre is rendelkezésre áll.

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Dánia, Észtország, Finnország, Németország, Írország, Olaszország, Hollandia, Szlovákia, Szlovénia, Svédország és az Egyesült Királyság már elfogadta az ISO 7010-et nemzeti szabványként. EU-n kívüli országokként Norvégia és Svájc is jóváhagyta azt.

Az Európai Elektrotechnikai Szabványügyi Bizottság, a CEN/Cenelec is jóváhagyta az új ISO 7010 szabványt, ami azt jelenti, hogy a CEN/Cenelec tagországaink nemzeti szabványügyi hivatalai is kötelesek annak bevezetésére. Az ISO 7010-et már bevezetett országokon kívül ide tartozik még Horvátország, a Cseh Köztársaság, Macedónia, Franciaország, Görögország, Magyarország, Izland, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Lengyelország, Portugália, Románia, Spanyolország és Törökország.

Felajánlunk egy ingyenes plakátot, ami teljes áttekintést ad az összes EN ISO 7010 biztonsági jelzésről!

ISO 7010 megfelelőségű biztonsági jelzések zord körülmények közötti alkalmazásra
ISO 7010 megfelelőségű biztonsági jelzések zord körülmények közötti alkalmazásra
ISO 7010 megfelelőségű biztonsági jelzések zord körülmények közötti alkalmazásra

Képaláírás: Az ISO 7010 szabványnak megfelelő kész jelzések teljes köre is rendelkezésre áll.
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz