www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

A jövő automatizálása - A Pepperl+Fuchs meghívja Önt az első Online Summit rendezvényre

Öt nap a megoldások, trendek és digitális hálózatépítés jegyében

A jövő automatizálása - A Pepperl+Fuchs meghívja Önt az első Online Summit rendezvényre

A Pepperl+Fuchs 2020 Online Summit rendezvény egy ingyenes digitális platform, amely lehetővé teszi az ügyfelek és más érdekelt felek számára a gyár- és folyamatautomatizálás legújabb trendjeinek és megoldásainak megismerését – még a COVID-19 járvány ideje alatt is.

A Pepperl+Fuchs „a jövő automatizálása” mottót választotta az első Online Summit rendezvényhez, ami július 20-24. között kerül megrendezésre. Az ingyenes, teljes mértékben digitális esemény az ügyfelek és más érdekelt felek számára kínál lehetőséget arra, hogy kapcsolatba lépjenek az ipari érzékelők és az elektromos robbanásvédelem szakértőivel, illetve megismerkedjenek a gyár- és folyamatautomatizálás legújabb megoldásaival és trendjeivel. A résztvevők a Summit minden napján egy böngésző alapú online platformon keresztül kapnak hozzáférést az automatizálás világának különböző témájú vitaindítóihoz, élő műsoraihoz és panelbeszélgetéseihez.

Ezek a témakörök a következők:
• Digitális Kanban Menedzsment
• A digitális átalakítást támogató mobil eszközök és szolgáltatások
• Intelligens intralogisztikai megoldások RFID és LiDAR technológiával
• Ethernet speciális fizikai réteg (Ethernet APL)
• A 3D mérési technológiában rejlő lehetőségek

A hálózatépítésre szolgáló társalgóban a résztvevők más vendégekkel, valamint a Pepperl+Fuchs-tól és annak partnervállalataitól érkező szakértőkkel konzultálhatnak. Ingyenesen letölthetők az egyéb digitális tartalmak, például a műszaki dokumentumok, a videók és a prezentációk. Az angol nyelven elérhető összes tartalomterületet reggel és délután is bemutatják, hogy az érdeklődők a világ minden tájáról részt vehessenek azokon az időzónák által okozott kötöttség nélkül.

„Hiányzik nekünk! A korlátozott társadalmi interakció idején is szeretnénk tartani a kapcsolatot Önnel, mint ügyfelünkkel. Ezért kerül megrendezésre július 20-24. között az első Online Summit. Öt izgalmas és informatív napon keresztül olyan témákkal foglalkozunk, amelyek előbbre viszik az ipart. Minden a felhasználóközpontú digitalizálás körül forog majd. Milyen kommunikációs csatorna lehet jobb erre a célra, mint egy, az ügyfelek érdekeit szem előtt tartó digitális rendezvény?” – jelentette ki Dr. Gunther Kegel, a Pepperl+Fuchs AG igazgatóságának elnöke.

Regisztráljon most
Szeretne részt venni? Regisztráljon a Pepperl+Fuchs ingyenes Online Summit rendezvényére a www.pepperl-fuchs.com/summit oldalon.

Fő témakörök

Digitális Kanban Menedzsment
Nehéz elképzelni a Kanban rendszerek és az általuk nyújtott előnyök nélküli gyártást. Ennek ellenére a sok hibaforrással járó manuális folyamatok és az alacsony szintű digitalizálás még mindig rengeteg teret enged a fejlesztések számára. A Bosch Connected Industry (BCI), a Pepperl+Fuchs és a Neoception egyesítette erőit egy skálázható rendszer kifejlesztése érdekében, ami a Kanban állványokat az Ipar 4.0 koncepciónak megfelelően alakítja át, egyaránt alkalmassá téve azokat a zöldmezős projektekhez és az utólagos felszerelésekhez.

A digitális átalakítást támogató mobil eszközök és szolgáltatások
Az okostelefonok, a tabletek és a digitális munkafolyamatok a modern munkakörnyezet szerves részévé váltak. A gyújtószikramentes mobil eszközök globális piacvezetőjeként a Pepperl+Fuchs alá tartozó ecom márka az ügyfeleket a (valósidejű) eszközadatok konfigurációjában, kezelésében, elemzésében és értékelésében támogatja. Az eredmény? Kifinomult mobil munkavállalói koncepció, amely lehetővé teszi a lean folyamatok bevezetését, javítja az adatok minőségét, és hozzájárul a termelékenység, valamint a munkavállalók biztonságának növeléséhez.

Intelligens intralogisztikai megoldások RFID és LiDAR technológiával
A pontosan összehangolt anyag- és áruáramlás nem csupán egyes komponenseket igényel: megfelelően megtervezett és innovatív megoldásokra van szükség, amelyek mindent lefednek az egyedi szenzortechnológiától kezdve az infrastruktúraelemeken és a kábelezésen át a rendszerintegrációig és a szoftverfejlesztésig. A Pepperl + Fuchs néhány ügyféllel összefogva olyan projekteket mutat majd be, amelyekből megismerhető, hogy miként használható az RFID és a LiDAR technológia az egyedi megoldások létrehozására.

Ethernet speciális fizikai réteg (Ethernet APL)
Az új, továbbfejlesztett Ethernet fizikai réteggel (Ethernet APL) a Pepperl+Fuchs és más vállalatok a feldolgozóipar jövőbeli IoT-alkalmazásait alapozzák meg. Az új fizikai réteg lehetővé teszi a terepi eszközök a magasabb szintű rendszerekhez történő közvetlen csatlakoztatását, először biztosítva a következetes, átlátható és egységes kommunikációt minden hierarchikus szint között. Ennek eredményeként az Ethernet APL a feldolgozóipar összes tapasztalatát és követelményét ötvözi: hosszú kábelutak, sodrott érpárú kábelek, interoperabilitás és felhasználás veszélyes területeken egészen 0. zóna / 1. osztály, Div. 1.-ig.

A 3D ereje
Az Ipar 4.0 koncepcióból adódó 100%-os minőség elérésére tett erőfeszítések és az átállási idő csökkentése egyre összetettebb mérnöki kihívást jelentenek számos iparág számára. A szükséges mérési, minőségi és pozícionálási feladatok végrehajtása érdekében a Pepperl+Fuchs és leányvállalatai, a VMT, a 3D.aero és az Espace 6D egyedi, teljes körű megoldásokat kínálnak a 3D méréstechnika terén. A megoldások a hagyományos feladatokat a digitális környezetbe emelik át, elősegítve a „digitális ikerpár” létrehozását.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz