www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Az EPLAN Data Portal a nemzetközi ranglista élén: mára már 48 gyártó, 43.000 felhasználó és 225.000 cikkadat

2008-as elindítása óta az EPLAN Data Portal kínálata erőteljesen bővül. A gyártók száma 48-ra emelkedett - az új belépők között olyan nevekkel találkozhatunk, mint a Sick, vagy a Saia-Burgess. A több mint 225.000 alkatrészadat és makró a "drag & drop" funkció révén egyszerűen importálható a projektbe, ezáltal többé nincs szükség a makrók időigényes, önálló fejlesztésére. A felhasználók a szabványoknak megfelelő, naprakész adatokat és egy hatékony konfigurációt kapnak kézhez.

Az EPLAN Data Portal a nemzetközi ranglista élén: mára már 48 gyártó, 43.000 felhasználó és 225.000 cikkadat
A web alapú EPLAN Data Portal számos gyártó alkatrészadataival segíti az EPLAN felhasználókat. A folyamatosan bővülő adatbázis már 48 gyártó több mint 225.000 alkatrészét tartalmazza. Az egyik legújabb gyártó a fényérzékelők és fénysorompók terén mintegy 800 tétellel rendelkező Sick. A svájci Saia-Burgess 260 cikkadattal és makróval képviselteti magát a portálon. Az osztrák Mersen által vezérlők, modulok és fogyasztásmérők is szerepelnek a listán,  és  már az NH olvadóbiztosítókat is feltette az adatbázisba. 2012-ben az EPLAN Data Portal mintegy 12.000 új alkatrésszel és 14.000 makróval bővítette a portfóliót. Az adatbázis használatával a felhasználók időt takaríthatnak meg és szabványoknak megfelelő, pontos, naprakész adatokat kapnak kézhez.

A nemzetközi ranglista élén
Az alkatrészgyártók és az EPLAN már több éve dolgoznak együtt azon, hogy megkönnyítsék a tervezést az ügyfelek számára. Az EPLAN Data Portal mára Európán kívül is a tervezés alapeszközévé vált. Az EPLAN ennek egyik okát az adatformátumban látja, amely nem csak a rendelési információkat és technikai részleteket, hanem a konfigurációhoz szükséges grafikai és logikai szempontokat is tartalmazza, integrált adatokat szolgáltatva a termékfejlesztéshez. A nemzetközivé válás során az EPLAN világszerte több mint 43.000 regisztrált felhasználót és több mint 30.000 ügyfelet szerzett. A portál egyre népszerűbb Észak- és Dél-Amerikában is, ahol máris jelentős piaci részesedésre tett szert. Az Oroszországon keresztül Közép-Ázsiába tartó keleti irányú kiterjedés is javában zajlik, ahol az EPLAN a szabványoknak megfelelő adatszolgáltatás fenntartható növekedésében bízik.

Akár 17 nyelven elérhető
Öt évvel ezelőtt 15 gyártóval indult az EPLAN Data Portal. A pozitív piaci reakciók felülmúlták a várakozásokat, ami előnyös a gyártók számára is, mivel termékeiket folyamatosan az ügyfelek körében forognak és biztosítékot kapnak arra, hogy a termékek naprakészek és az alkalmazandó szabványokkal mindig összhangban vannak. Az adatok már 17 nyelven (legújabban japánul is) elérhetőek. Hetente átlagosan 4.300 felhasználó több mint 10.000 letöltést indít el.

Képek
2013_EPLAN Adatok Porta_en.jpg:
A fényérzékelők és fénysorompók terén mintegy 800 tétellel rendelkező Sick a több mint 225.000 alkatrészhez hozzáférést biztosító EPLAN Data Portal egyik legújabb gyártója.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz