www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

40%-os helymegtakarítás a kapcsolószekrényben a távoli I/O modulok egyedülállóan kompakt kialakításának köszönhetően

A Pepperl + Fuchs kisméretű, 8 csatornás digitális bemeneti modulokkal szélesítette I/O modulokat tartalmazó választékát és ezzel a legkompaktabb távoli I/O megoldást kínálja folyamatautomatizálása. A vékony modulok értékes helyet szabadítanak fel a kapcsolószekrényekben, így csökkentve a csatornaköltségeket.

40%-os helymegtakarítás a kapcsolószekrényben a távoli I/O modulok egyedülállóan kompakt kialakításának köszönhetően
1. Ábra: Digitális bemeneti modul

A Pepperl + Fuchs egy újonnan kifejlesztett 8 csatornás digitális bemeneti modullal egészítette ki az extra vékony modulokat tartalmazó termékskáláját. Az új modulok kifejlesztését lényegében az új elektromos tervezés tette lehetővé. Az új digitális bemeneti modulok fele olyan szélesek, mint a korábbi változatok, részben a kompakt csatlakozóknak köszönhetően. A két, egyenként 8 tűs rádugható (plug-in) csatlakozó a ház elülső részén található. Az újratervezett ház ezenkívül mind a nyolc elérhető csatornához állapotjelző LED-eket is tartalmaz, lehetővé téve a gyors diagnosztikát, üzembehelyezést és karbantartást.

A jelmixtől függően az új modulokat tartalmazó teljes távoli I/O rendszer mintegy 40 %-kal kevesebb beépítési helyet igényel, a kommunikációs csatoló egységet és a tápegységet is beleértve. A Pepperl + Fuchs távoli I/O rendszerek használatával tehát nagyobb a rugalmasság az automatizálási megoldások tervezésében. Az innovatív, vékony modul olyan helyeken is telepíthető, ahol nagyobb kapcsolószekrények már nem férnek el. A kompakt, keskeny profilú modulok további modulok számára is teremtenek helyet.

A modulok analóg társait néhány évvel ezelőtt vezették be az innovatív elektromos tervezés eredményeként. A mindössze 16 milliméter széles, könnyen konfigurálható modulok kompatibilisek a meglévő alaplapokkal.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz