www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Még több gyártó, összesen 350.000 cikkadat

Az Eplan Data Portal már 56 gyártó 350.000 alkatrészadatát tartalmazza. Az újonnan csatlakozott gyártók közé tartozik a General Electric (GE) a nagyfeszültségű kapcsoló berendezések területén, a Numatics a fluidtechnika területén, a Murrelektronik terepi elosztóival, az Omron, illetve a kábegyártók közül a Schweiger, Sigmatec, Stego és a TKD Kabel.

Még több gyártó, összesen 350.000 cikkadat
dataportal.jpg: Az Eplan Data Portal kibővült és frissített adatbázisa felgyorsítja a projekttervezést.

A hatékony tervezői munka a legkisebb egység kiválasztásával kezdődik - egy, az aktuális szabványoknak  megfelelő komponenssel, melyet az EPLAN Data Portal segítségével könnyedén az érintett projektbe illeszthetünk. A gyártó által ellenőrzött alkatrész adatokkal a tervezési folyamat gyorsabbá és hatékonyabbá válik. A portálon már jelen lévő 48 gyártó mellé most újabb nyolc csatlakozott és a teljes termékkatalógus is frissült. A GE 700 új  nagyfeszültségű kapcsoló berendezés rekordját illesztette be a megfelelő képi illusztrációkkal együtt. Ezek az új kapcsoló makrók leegyszerűsítik elektromos tervezést.  Az automatizálási berendezéseket gyártó Murrelektronik is újnak számít a portálon, ezzel további terepi elosztókkal, kábelekkel, védelmi berendezésekkel, energiaforrásokkal és PLC alkatrészekkel bővült a kínálat.  A felhasználók több mint 270, képeket, ill. 2D és 3D makrókat tartalmazó rekordot érhetnek el. Szintén a portál új tagja az amerikai Numatics, a vezető fluidtechnikai alkatrészgyártó, amely több mint 100.000 hidraulikai szelep gyors kiválasztását tette lehetővé. A Schweiger GmbH jelenleg több mint 130, az új EcoMolded motorcsatlakozó rendszerhez tartozó adatrekordot és PDF dokumentumot kínál. A Siemens, a Fanuc, a SEW, a Bosch Rexroth, a Beckhoff, a B&R és az Elau standard fröccsöntött dugaszolt csatlakozói, valamint egyéb alkalmazások szintén elérhetők az online katalógusban. További új belépőnek számít a PLC alkatrészeket gyártó Sigmatek, az Omron, a Stego és a TKD Kabel.

Frissített termékkatalógusok

A portálon már eddig is jelen lévő gyártók, pl. a Phoenix Contact tovább bővítették termékportfóliójukat. Jelenleg több mint 20.000 új és ellenőrzött adat áll rendelkezésre - kb. 12.400 makró, ebből 600 3D-ben. A B&R 2500 energiaforrás, generátor, PLC és dugaszolt csatlakozó alkatrészt illesztett az EPLAN Data Portal kínálatába, de az ABB, a Weidmüller, a Sick és a Festo is növelte termékpalettáját. A jelenleg elérhető 34.000 rekordjával – melyekből 20.000 funkcionális makró és majdnem 9.000 2D grafikus makró – az esslingeni székhelyű vállalat a fluid, elektromos és mechanikai tervezéshez, valamint a folyamatirányításhoz használt komponensek széles skáláját lefedi. A termékportfóliója teljes elérhetőségével a Festo úttörő szerepet tölt be az online adatbázisban.

Még több gyártó, összesen 350.000 cikkadat

dataportal2.jpg: Számos vállalat, pl. a GE, a Murrelektronik, a Sigmatek és az Omron tették elérhetővé alkatrészadataikat az Eplan Data Portalon, ezzel már összesen 56 gyártó képviselteti magát.

Összefoglalásként:

Az Eplan Data Portal egy központi online adatbázis,  amelyre egyre több gyártó és egyre több (jelenleg 47.000) Eplan felhasználó támaszkodik. A jól előkészített adatokból mindkét fél profitál, mind az alkatrészgyártók, mind pedig a felhasználók.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz