www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

A HMS Networks bemutatta a világ első ipari 5G routerét és kezdőkészletét

A HMS Networks bemutatta az első kereskedelmi forgalomban kapható, ipari magánhálózatokra optimalizált 5G routert. Az 5G vezeték nélküli router támogatja az Ericsson Industry Connect 5G hálózatokat, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját telephelyükön kezdjék el az 5G használatát. A HMS egy indítókészletet is kínál a tipikus ipari felhasználási esetek teszteléséhez és értékeléséhez.

 
Első követők számára

A HMS Networks az 5G vezeték nélküli routert a „HMS Labs” technológiai kezdeményezés keretien belül fejlesztette ki. A router lehetővé teszi az 5G első felhasználói számára az új technológia kipróbálását. Ez az első kereskedelmi forgalomban kapható, magánhálózatokra optimalizált ipari 5G router, amely megfelelt a CE megfelelőségi teszteken.

Az 5G gyári alkalmazása során előnyös a vezeték nélküli hálózat, mert a kommunikáció sebessége és biztonsága szempontjából megfelel az ipari igényeknek – a vezeték nélküliség minden rugalmasságával együtt.

Ericsson partnerség

Az 5G vezeték nélküli router mélyreható teszteken ment át az Ericsson Industry Connect 5G megoldással önálló (SA) működésben, az n78 sáv használatával. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy teljesítményű cellás kapcsolatot hozzanak létre ipari termelési környezetben. Támogatja a 4G és 5G cellás technológiát és ideális kommunikációs megoldás az önvezető járművekhez, vezető nélküli szállítórendszerekhez és más ipari berendezésekhez.

Elérhető kezdőkészlet

A HMS egy kezdőkészletet is elérhetővé tett, amely tökéletes az 5G kiértékeléséhez és a hálózat elindításához az Ericsson Industry Connect segítségével.

A kezdőkészlet az 5G vezeték nélküli útválasztót és két ipari IO-Link érzékelőt tartalmazza, amelyek az adatokat továbbítják az 5G hálózaton keresztül. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kipróbálják az 5G-t saját létesítményeikben anélkül, hogy saját kezűleg kellene saját alkalmazásokat beállítaniuk.

Az érzékelők adatai a Modbus TCP és MQTT protokollok használatával, valamint JSON formátumban érhetők el. Egy webalapú bemutató is elérhető, amivel egy hagyományos böngészőben az 5G hálózaton megjeleníthetők az érzékelők adatai.

„Büszkék vagyunk arra, hogy mindig a technológia élvonalában vagyunk. Ennek újabb bizonyítéka az első kereskedelmi forgalomban kapható ipari 5G router – jelentette ki dr. Jens Jakobsen, a HMS Labs fejlesztési vezetője. – Az 5G vezeték nélküli router és az IO-Link érzékelőkkel ellátott 5G kezdőkészlet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az ipari környezetben kezdjék el az 5G használatát és egy olyan technológiát kapjanak kézhez, ami kétségkívül nagyon hasznos lesz az ipar számára.”

HMS Labs-on keresztül már elérhető

A router kezdetben csak az Ericsson Industry Connect rendszerének felhasználói számára érhető el, de folyamatban van több más infrastruktúra-szolgáltató és távközlési cég bevonása is.
Videó

A HMS Networks bemutatta a világ első ipari 5G routerét és kezdőkészletét


További információ: https://www.hms-networks.com/technologies/5G/5G-solutions-starterkits

Képek


A HMS Networks bemutatta a világ első ipari 5G routerét és kezdőkészletét

5G vezeték nélküli router a HMS-től.


A HMS Networks bemutatta a világ első ipari 5G routerét és kezdőkészletét
Az IO-Link érzékelővel ellátott 5G Starterkit dobozban érkezik, ami az 5G vezeték nélküli routert, valamint két érzékelőt tartalmaz a távolság és a jelerősség mérésére.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz