www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Új rozsdamentes acél burkolat sorozat szélesíti ki a Pepperl+Fuchs Ex e megoldásportfólióját

A Pepperl+Fuchs az SR sorozat bevezetésével az Ex-berendezések beszállítójaként erősítette meg pozícióját. Az új rozsdamentes acél burkolat sorozat a folyamat-automatizálási szakemberek körében már jól ismert, üvegszállal erősített műanyagból készült GR sorozatot egészíti ki. Az új sorozat az Ex e (fokozott biztonság) típusú, nagyon rugalmas és költséghatékony vezérlési és elosztási megoldások portfólióját emeli új szintre.

Új rozsdamentes acél burkolat sorozat szélesíti ki a Pepperl+Fuchs Ex e megoldásportfólióját
SR kötődoboz

Az SR sorozat piaci bevezetését követően első körben az olaj-, gáz-, vegy- és gyógyszeripar követelményeinek megfelelő távoli I/O házak több változata válik elérhetővé. Ezeket a verziókat folyamatosan egészítik ki az újabb opciók, például sorkapcsok és vezérlőállomások, vezérlőegységek, leválasztó- és biztonsági kapcsolók, valamint terepi buszmegoldások, hogy a felhasználók a jövőben a teljes portfóliót használhassák.

SR - Költséghatékony Ex e rozsdamentes acélburkolatok különböző alkalmazásokhoz
A tartós rozsdamentes acélból készült SR sorozat több mint 30 méretben kapható, így pontosan megfelel a tervezett felhasználás méretkövetelményeinek. A költséghatékonyság további növelése érdekében az IP66 / NEMA 4X házakat mindig alapverzióikra redukálják. Minden tartozékot, például tömszelencéket, zsanérokat, negyedfordulatú zárakat és a fedélvédelmet csak a Pepperl+Fuchs integrálhat a megfelelő vevői előírásoknak megfelelően. Különböző nemzetközi jóváhagyások révén a sorozat az egész világon használható számos alkalmazásban. Az alkalmazási követelményektől függően a -60°C és +120°C közötti működési hőmérséklet-tartományra tanúsított szekrények függőlegesen vagy vízszintesen szerelhetők fel a működési helyre. A falra szerelhető SR sorozat összes változata minden további átalakítás nélkül 90°-kal elforduló rögzítőkonzolokkal vagy szegecsanyákkal közvetlenül felcsavarozható. Ha az SR sorozatot vezérlőállomásként használják, akkor az érintkezőblokkok egy sínre vagy közvetlenül a ház fedelére rögzíthetők.

GR – az üvegszál erősítésű műanyagból készült testvérsorozat
Stratégiai és műszaki szempontból az SR sorozat a Pepperl+Fuchs portfólió kiegészítéseként a már bevált GR sorozat kibővítésének számít. A GR sorozat üvegszállal erősített, antisztatikus, rendkívül ellenálló poliészterből készült IP66 / NEMA 4X burkolatokat tartalmaz. Az UV-stabilizált anyag rendkívül tartós és kiváló korrózióállósággal rendelkezik.

A GR sorozat innovatív kialakítása jelentősen megkönnyíti a felszerelést: a szétválasztott szerelési lépéseknek köszönhetően egyetlen ember akár nagy, nehéz házakat is telepíthet. Az SR sorozathoz hasonlóan a GR sorozat is számos különböző méretben és opciókkal érhető el az alkalmazási követelmények széles körének kielégítéséhez.


Új rozsdamentes acél burkolat sorozat szélesíti ki a Pepperl+Fuchs Ex e megoldásportfólióját
GR vezérlőállomás

Ex e vezérlő és elosztó megoldások egyetlen forrásból
A két Ex e burkolatsorozatot a Pepperl+Fuchs átfogó szolgáltatási koncepciója köti össze, amely a vertikális integráció maximalizálására és a felhasználók széleskörű támogatására összpontosít. A regionális szolgáltatás mellett az ügyfelek a hat globálisan elosztott Megoldástechnikai Központ (SEC) termékspecialistáihoz is fordulhatnak, akik az ajánlatok elkészítésétől kezdve a testreszabott felügyeleti és elosztási megoldások tervezéséig, megvalósításáig és tanúsításáig mindenben segítséget nyújtanak.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz