www.magyar-mernoki.com
EPLAN

1984-2014: fennállásának 30. évfordulóját ünnepli az EPLAN

Három új leányvállalat megalapításával - Japán, Dél-Afrika és Törökország - terjeszkedik tovább az EPLAN, mely a Hannoveri Vásáron ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját. Több mint 40.000 ügyfél és 100.000 telepített szoftver több mint 50 országban, 700 fő feletti alkalmazotti létszám: mindez egyértelműen jelzi az 1984-ben mindössze 3 fős üzletként induló vállalkozás sikerét.

1984-2014: fennállásának 30. évfordulóját ünnepli az EPLAN
Maximilian Brandl: «Az Eplan globális vállalatként kiváló pozíciót vívott ki magának és további remek lehetőségeket látok a bővülésre világszerte» jelentette ki Maximilian Brandl, az Eplan elnöke.

«Olyan CAE szoftver-megoldásokat fejlesztünk, melyekre az egész világon igény van. Az Eplan globális piacvezető vállalatként kiváló pozíciót vívott ki magának, és további lehetőségek nyílnak meg az egyre bővülő piacokon« tette hozzá. Az EPLAN jelenleg több mint 50 országban képviselteti magát és további piacbővülést tervez az USA, Kína, India és Japán irányába.»

A szolgáltatások minőségének folyamatos növekedését a konzultáció területén megvalósuló, megfelelő időben történő  fejlesztésekgarantálják, így az EPLAN forgalmához ma már nagyban hozzájárulnak a különböző szakértői szolgáltatások,  mint a műszaki tanácsadás, telepítés és oktatás.

Ezek a növekedési elvárások magasra teszik a lécet: az Eplan 2014-ben is kétszámjegyű forgalom növekedést és több mint 100 új munkahely létrehozását tűzte ki célul.

Egyértelmű elkötelezettség a szoftverfejlesztés iránt


A Friedhelm Loh Group cégcsoport,  mint többek között az EPLAN Software & Service tulajdonosa,  szintén jelentős beruházást eszközölt a mérnöki szoftverek fejlesztésében azzal, hogy 2013 szeptemberében a cégcsoporthoz csatlakozott az SAP rendszerintegrátor és Autodesk viszonteladó Cideon, mintegy 500 alkalmazottjával együtt.  «A gépészeti és a villamos tervezés a mechatronikában ötvöződik,» jelentette ki Friedhelm Loh, a cégcsoport tulajdonosa a csoport jövőképének ismertetése során. «Az ipar 4.0, mintegy követendő szabályrendszer, számos elemből áll: a szoftver fejlesztéstől  kiindulva, az interfészeken át szigorú előírásokat tartalmaz egészen az automatizálásig. » Friedhelm Loh úr még 1986-ban döntött úgy, hogy megvásárolja az EPLAN-t  (vagy ahogy akkoriban ismerték, a Wiechers & Partner céget), korán felismerve  a vállalkozásban rejlő lehetőségeket. Ma már biztos kézzel kormányozza a cégcsoportot az optimális értékek irányába: «Ügyfeleink folyamatos fejlődést és megtakarítást várnak el tőlünk és ennek megvalósítását az ipar 4.0 által érhetjük el. Ebben a szellemben jött létre az  Eplan, a Cideon, a Rittal és a Kiesling szoros együttműködése, melyben a szolgáltatásokhoz hozzáadott érték kerül a középpontba.»
1984-2014: fennállásának 30. évfordulóját ünnepli az EPLAN
Friedhelm Loh: «Ügyfeleink folyamatos fejlődést és megtakarítást várnak el tőlünk és ennek megvalósítását az ipar 4.0 által érhetjük el.«jelentette ki Friedhelm Loh, a Friedhelm Loh Group tulajdonos-vezérigazgatója.

Fenntartható fejlődés

1984-ben a papírt és a tintát leváltotta egy PC és egy szoftver - és a fejlődés azóta sem állt meg: az EPLAN folyamatosan élen jár a mérnöki folyamatok optimalizálásában.  Nemrég egy korszakalkotó technológiát indított újtára az Engineering Center One kapcsolási rajz generátor kifejlesztésével. A konzisztens adatokon alapuló EPLAN Platform jelentős hatékonyság növekedést eredményez a gép-és berendezésgyártó iparban, a gépjárműiparban és a szállítmányozás területén, a mechanikai és automatizálási vállalkozások körében, sőt a gyógyszeripar és az energia szektor területein is.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz