www.magyar-mernoki.com
BRADY

A Brady a Nordic ID megvásárlásával tovább erősíti teljes körű nyomtatási és anyagismereti szolgáltatási kompetenciáit

A Nordic ID révén a Brady megbízható, ipari besorolású és RFID-funkcióval rendelkező azonosító címkéi és nyomtatói fontos szoftveresen integrált RFID-beolvasási megoldásokkal és technológiákkal egészülnek ki. A felvásárlás megerősíti a Brady RFID- és Ipar 4.0 megoldások teljes körű beszállítójaként elfoglalt globális pozícióit.

A Brady a Nordic ID megvásárlásával tovább erősíti teljes körű nyomtatási és anyagismereti szolgáltatási kompetenciáit

Innováció a címkézésben
A Brady – különösen a különböző iparágakban megjelenő új azonosítási igényekre fókuszálva –folyamatosan innovál a címkeanyagok és azonosítási megoldások területén. A megfelelőségi követelményeket teljesítő passzív RFID-chipek és szenzorok rugalmas, öntapadó, ipari minőségű anyagokba integrálását célzó fejlesztést a Brady EMEA-régióban található RFID-kompetenciaközpontja ösztönözte. „A jövőben minden terméknél egyedi digitális azonosítót kell használni, hogy az egészen a végfelhasználóig látható legyen az ellátási láncban” - mondta Brett Wilms, a Brady Corporation Identification Solutions for EMEA részlegének igazgatója. „Ez a nagyobb láthatóság segít a hatékonyság javításában, a fenntarthatóság növelésében és az ügyfélélmény jobbá tételében. Cégünk megbízható, RFID-funkcióval felszerelt címkéinek portfóliója, know-how-ja és helyszíni nyomtatási megoldásai tökéletes kombinációt alkotnak abban, hogy ezen előnyöket még a legtöbb címke számára kihívást jelentő környezetekben is számos cégnek biztosíthassák. Mindezt tovább erősíti a Nordic ID technológiája és megoldásai.”

Teljes körű Ipar 4.0 megoldás
A Nordic ID RFID-olvasóival, beolvasóival, szoftvereivel, technológiáival és lehetőségeivel a Brady részletesen testre szabható és teljes RFID-megoldásokat kínálhat az Ipar 4.0 előnyeinek maximális kihasználásához. Juuso Lehmuskoski, a Nordic ID CEO-ja szerint: „A Nordic ID technológiáján alapuló megoldásokkal ügyfeleink a gyártási folyamatoknál transzparenciát, tevékenységüknél pedig előrejelezhetőséget biztosító intelligens adatokkal irányíthatják cégüket. A Nordic ID eladása az azonosítási megoldások elismert piacvezetőjének páratlan lehetőséget teremt a további növekedésre a különböző iparágakban szerte a világon.”

A Brady bővíteni szeretné a Nordic ID K+F tevékenységét, hogy felgyorsítsa az új RFID-termékek bevezetését, és Európában és azon kívül is bővíthesse termékkínálatát. A Nordic ID technológiája a Brady ipari nyomtatók és anyagok terén számos ágazatban elfoglalt piacvezető pozíciójával kombinálva számos ágazat számára vonzó párossá teszik a két céget a követési alkalmazások gyorsan növekvő területén.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz