www.magyar-mernoki.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

A ProSoft Technology átjárói megbízható megoldást jelentenek az Ethernet/IP és Modbus TCP/IP alapú hálózatokban.

Valós idejű adatokra van szüksége? Az átjárók terén páratlan megoldást jelentenek a ProSoft Technology PLX30 Ethernet és Serial Gateway átjárói. A nagy teljesítményre képes, költséghatékony átjárók ideálisak a végkészülékek Ethernet/IP, vagy Modbus TCP/IP alapú hálózathoz történő csatlakoztatására.

A ProSoft Technology átjárói megbízható megoldást jelentenek az Ethernet/IP és Modbus TCP/IP alapú hálózatokban.
A PLX30 átjárók valós idejű kétirányú adatátvitelt biztosítanak a hálózati eszközök között. A DIN sínre szerelhető önálló PLX30s modul a kommunikációhoz, a távoli konfigurációhoz és diagnosztikához egy Ethernet portot és akár 4 izolált soros portot tartalmazhat. A PLX30s átjárók esetében a konfigurációs fájlok SD kártyán történő tárolására is lehetőség nyílik. Meghibásodás esetén a kártyát egy másik átjáróba helyezve jelentősen csökkenthetjük az állásidőt.

Minden átjárót gyors, valós idejű adatgyűjtés, rugalmas kommunikációs módszerek, meghibásodás elleni védelem, távoli konfiguráció és diagnosztika, nagy bemeneti teljesítmény és kiterjesztett működési hőmérséklettartomány jellemez.

Minden Ethernet/IP átjárót többutas I/O kapcsolati lehetőséggel, kliens és/vagy szerver képességgel, egy 4000 szót tartalmazó adatbázissal, CIP és PCCC protokoll támogatással és 20-as verziójú, vagy frissebb RSLogix 5000/Studio 5000 adds-on profilokkal látták el. A többutas I/O kapcsolat lehetővé teszi az eszközök, pl. HMI-k, SCADA rendszerek, hálózati monitorok és hozamszámítóművek közötti gyors kommunikációt. Az átjáró PLC-5, SLC, HMI, vagy bármilyen más, CIP alapú kommunikációval működő eszközzel történő kommunikációra beállítható.

Minden Modbus TCP/IP átjáró akár 10 kliens és 10 szerver kapcsolatot támogat, és egy 4000 szót tartalmazó adatbázist tartalmaz.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz