www.magyar-mernoki.com
Watson Marlow

A Watson-Marlow Fluid Technology Solutions új neve az ügyfelek részére teljes körű folyadékkezelési megoldásokat biztosító vállalati stratégiát tükrözi

Falmouth, Egyesült Királyság, 2022. április 11 / A Watson-Marlow Fluid Technology Group -– amely az FTSE 100 indexhez tartozó Spirax-Sarco Engineering plc része – ma bejelenti, hogy nevét Watson-Marlow Fluid Technology Solutions-ra (WMFTS) változtatta. Vállalatunk folyamatosan fejlődik. Célunk, hogy a sikeres globális növekedési időszakot követően megfeleljünk azon ágazatok igényeinek, amelyekben tevékenykedünk. Névváltoztatásunk összhangban áll stratégiai elkötelezettségünkkel, hogy teljes körű folyadékkezelési megoldásokat kínáljunk ügyfeleinknek.

A Watson-Marlow Fluid Technology Solutions új neve az ügyfelek részére teljes körű folyadékkezelési megoldásokat biztosító vállalati stratégiát tükrözi

Andrew Mines, a WMFTS ügyvezető igazgatója kiemeli: „Nagyon izgalmas időszak ez a Watson-Marlow számára, hiszen a növekedés tartós időszaka tovább folytatódik. Növekvő kereslet mutatkozik minőségi termékeinkre, megoldásainkra és mérnöki szakértelmünkre az élettudományok, az élelmiszeripar és italgyártás, valamint az ipari piacok területén. Számunkra mindig is elsődleges volt, hogy kategóriájukban élenjáró megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek. Új nevünk és stratégiai jövőképünk ezt az elkötelezettséget hangsúlyozza. Ennek révén márkáink, termékeink és szolgáltatásaink teljes potenciálját ki tudjuk aknázni, további növekedést irányozhatunk elő, hogy támogatni tudjuk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinket, és újításokkal biztosíthatjuk a fenntartható sikert központi értékeinkkel összhangban.”

A névváltozás alapjául szolgáló stratégiai jövőkép szorosabb összhangot kíván teremteni a Watson-Marlow márkák és termékek között, hogy az alkalmazások még szélesebb körén tudjunk megoldásokat nyújtani ügyfeleink részére. Ezenkívül a Watson-Marlow továbbfejleszti szektorokra bontott, konzultációs értékesítési megközelítését, és folytatja üzleti folyamatai digitalizálását. Ennek részeként webhelyét is teljesen átszervezi és megújítja.

A gyártási kapacitás is bővült az ügyfelek támogatásának optimalizálásával. A bővítések közé tartozik egy 11 000 négyzetméteres, egyedi építésű létesítmény az angliai Portsmouthban a BioPure márka részére, valamint egy 14 000 négyzetméteres létesítmény az USA-ban, a Massachusetts állambeli Devensben, amely nyolc új tisztaszobának ad otthont.

A vállalat a fenntartható sikert szolgáló újításokra összpontosít; ennek érdekében a folyadékútvonal-kezelési technológiák világszerte elismert vezetőjeként szerzett tapasztalatait folyamatos befektetésekkel kombinálja. A Watson-Marlow követi a Spirax-Sarco Engineering plc vállalatcsoport által indított One Planet fenntarthatósági stratégiát. A fenntarthatóbb jövő kiépítésének ez a programja műveleti útmutatóként szolgál a vállalat számára az együttműködéshez – egyebek között a beszállítóival, az ügyfeleivel és a helyi közösségekkel –, hogy jobb világot hagyhassunk a jövőre.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz