www.magyar-mernoki.com
Emerson Automation Solutions

Az Emerson Mobil Roadshow állomásai

A vállalat személyesen és digitálisan is elhozza az eseményt ügyfeleinek világszerte.

Az Emerson Mobil Roadshow állomásai

Az Emerson Mobil Roadshow eseménye interaktív mobil szolgáltató központjával járja be a kontinenst. A Roadshow számos helyszínt magában foglaló aktuális menetrendje a következő linken keresztül érhető el: KATTINTSON IDE. A következő weboldalon az esemény mostantól azok számára is elérhető, akik nem tudnak személyesen részt venni rajta.

Az „Emerson innovatív megoldásainak és technológiáinak mozgó központja” néven ismert vándorkiállítás tartalmazza a digitális transzformáció legújabb, gépbiztonsággal, gépautomatizálási rendszerekkel és folyadékszabályozással kapcsolatos fejlesztéseit. A kiállításba akár személyesen, akár pedig virtuálisan bekapcsolódó érdeklődők hozzáférést kapnak az Emerson új termékeit és megoldásait bemutató anyagokhoz és videókhoz.

A Roadshow Európa számos országát meglátogatja majd. A pandémiás helyzetre tekintettel az Emerson kiemelt biztonsági előírásokat alkalmaz az esemény során. Számos tájékoztató videóanyag lesz elérhető a Roadshowhoz kapcsolódóan mind a helyszínen mind pedig virtuálisan, többek között a következők: „Digitális transzformáció: alakítsa az adatokat hatékony tartalommá alkalmazott IloT megoldásokkal”, illetve „A gépbiztonság a pneumatikában a termelékenység veszélyeztetése nélkül csökkenti a kockázatokat”.

Az Emerson Mobil Roadshow eseményével kapcsolatos további információkért, illetve látogatási igénye rögzítéséhez látogasson el a vállalat weboldalára.

KÉPFELIRAT:
Az Emerson Mobil Roadshow rendezvénye számos kiválasztott európai városba ellátogat. A roadshow kapcsán megannyi tartalomban gazdag anyag és videó hozzáférhatővé válik, amelyek bemutatják a vállalat újdonságait a digitális transzformáció és gépbiztonság terén illetve sok mást.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz