www.magyar-mernoki.com
BRADY

Új eszközök a kizárás/kitáblázás hatékonyságának javítására

A kizárás/kitáblázás egyre több iparágban kerül bevezetésre. Mindez nem meglepő, mivel az eljárás - helyesen alkalmazva -garantálja az alkalmazottak biztonságát. A kizárás/kitáblázás területén az új fejlesztések célja a hatékonyság növelése a termékek sokoldalúságának és egyszerű használatának biztosításával.

Új eszközök a kizárás/kitáblázás hatékonyságának javítására
A kizárás/kitáblázás eljárás fő alapelve nagyon egyszerű: a biztonságos beavatkozás és karbantartás érdekében el kell szigetelni a berendezést az energiaforrásoktól. A gépek energiaforrásoktól való elszigeteléséhez kizáró berendezésekkel kell nyomógombokat, karokat, szelepeket és fogantyúkat blokkolni. A karbantartók lakatok segítségével lezárhatják ezeket a berendezéseket, biztosítva, hogy a munkatársak ne tudjanak véletlenül energia alá helyezni egy gépet a karbantartás befejezése előtt.

Hatékonyabb kizárási/kitáblázási folyamat
A kizáró/kitáblázó berendezések gondos, az előírások szerinti használata kritikus fontosságú a munkások biztonságának biztosításához a gépen végzett beavatkozások során. Bár ez időigényes, de ez messzemenően megtérül a költséges és időigényes balesetek elkerülésével. Az új és innovatív kizárási/kitáblázási megoldásokat, mint amilyen a Brady kompakt biztonsági kábellakatja, gyors és egyszerű felhelyezni. Ezek az eszközök hatékonyabbá teszik a gépen végzett beavatkozások biztosítását.

Új eszközök
Az innovatív kompakt biztonsági kábellakat egy kizáró berendezést és egy lakatot kombináló praktikus eszköz, amely a kerékpárlakatokhoz hasonló egyszerűséggel helyezhető fel. A PVC borítású acélkábel blokkolja a mozgó alkatrészeket vagy kikapcsolt állapotban rögzíti az energiaforrásokat, és a lakat biztosítja, hogy a berendezés ne legyen véletlenül eltávolítható. Az új, szigetelő Safelex™ kábeles kizáró berendezés hasonló elven működik, és nagyon hatékony, amikor több szakember végzi egy gép szervizelését.

A szelepek lezárására egy új, átlátszó kapukizáró használható, melynél a munkások anélkül láthatják a szelep állását, színét vagy állapotát, hogy eltávolítanák a kizáró berendezést.

Gyors és biztonságos
Az új, innovatív kizáró/kitáblázó eszközök könnyen felhelyezhetők, lehetővé teszik a gyors beavatkozásokat a gépen, mindeközben továbbra is megfelelek a vállalat kizárási/kitáblázási előírásainak.

További információkért küldjön e-mail a következő címre: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Új eszközök a kizárás/kitáblázás hatékonyságának javítására

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz