www.magyar-mernoki.com
LEMO

Az új LEMO termékportfólió leegyszerűsíti a kiválasztási folyamatot

Ecublens, Svájc, 2024. január – A nagy teljesítményű csatlakozási megoldások vezető gyártójának számító LEMO továbbfejlesztett termékcsalád-portfóliót mutatott be, amivel a célja a kiválasztási folyamat leegyszerűsítése az ügyfelek számára.

Az új LEMO termékportfólió leegyszerűsíti a kiválasztási folyamatot


A LEMO folyamatosan bővíti termékkínálatát, hogy megfeleljen a változó piaci igényeknek és teljesítse azt a kötelezettségvállalását, hogy több mint 90 000 egyedi megoldást kínáljon az egyedi követelményeknek megfelelően.

 

A LEMO széleskörű megoldásainak bemutatását leegyszerűsíteni hivatott új termékcsalád portfólió az alapvető sorozatokat emeli ki, amiket hat különálló családba szervez a megosztott funkcionalitás és a konkrét piaci alkalmazások alapján.

 

„Alapvetően két koncepció mentén haladtunk – magyarázta Wim Vanheertum termékmarketing vezető. – Az első az volt, hogy a legtöbb értékesítést felmutató sorozatra összpontosítunk; a második pedig az, hogy azokat a sorozatokat csoportosítsuk át, amelyek hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, és hasonló igényeket szolgálnak ki a piacon.”

 

A hat termékcsalád a következőket tartalmazza:

·         ORIGINALS: Konfigurálható megoldások egyedi igényekre szabva.

·         REDEL: Orvosi területre szánt megoldások a megbízhatóság és a teljesítmény érdekében.

·         OPTIMA: A hatékonyság érdekében optimalizált megoldások.

·         SUPREME: Extrém megoldások, amelyek a zord környezetnek is ellenállnak.

·         SPECIALITÁSOK: Speciális megoldások egyedi igények kielégítésére.

·         KÁBEL MEGOLDÁSOK: Az egyedi kábelmegoldások átfogó csatlakozást kínálnak.

 

Ez az osztályozási rendszer lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy gyorsan azonosítsák az alkalmazásukhoz legmegfelelőbb sorozatot, zökkenőmentes kiválasztási folyamatot biztosítva.

 

A termékcsaládokon kívül a LEMO az elkötelezettségét is kihangsúlyozza amellett, hogy személyre szabott és átfogó csatlakozási megoldásokat kínáljon számos kiegészítő szolgáltatással.

 

Ismerje meg a csatlakoztathatóság jövőjét a LEMO-val, ahol az innovációt a precizitással kombinálják és a legfontosabb prioritás továbbra is az ügyfelek sikere.

 

További információért kérjük, látogasson el weboldalunkra: Solutions | LEMO Connectors and cables

 

www.lemo.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz