www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Aktív infrastruktúra Ethernet-APL-hez

Diagnosztika és száloptika a sikeres projekt végrehajtáshoz.

Aktív infrastruktúra Ethernet-APL-hez

Rozsdamentes acél és GRP burkolati megoldások, robbanásveszélyes területekre érvényes tanúsítással is

Az Ethernet-APL zökkenőmentes hálózati infrastruktúrát teremt a veszélyes területekről a vezérlőterembe történő információcseréhez – betekintést nyújtva a gyártás minőségébe és állapotába. A nagy adatátviteli sebességű megbízható technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a jól diagnosztizálható és konfigurálható eszközök információihoz.

 

A FieldConnex Ethernet-APL terepi kapcsolóján keresztül több alkalmazás is egyidejűleg kérdezhet le információkat a terepen. A fizikai rétegre vonatkozó további diagnosztikai réteg lehetővé teszi a munkatársak számára, hogy a telepítés során észlelje és kiküszöbölje a hibákat vagy a minőségromlást. Röviden: az Ethernet-APL technológiára épülő diagnosztika segíti a felhasználókat a gyártási minőség és az üzemidő megőrzésében. A kapcsoló még az optikai átvitelnél is fizikai rétegméréseket közöl.

 

A speciálisan tervezett SFP modulok egymódusú és többmódusú optikai kábelekkel kötik össze a kapcsolót a hálózattal, akár 30 km-es kábelhosszt is támogatva. A kapcsoló tartozékként a  2-es zóna/2-es divízóba történő beépítéshez is tanúsított.

 

A Pepperl+Fuchs a 2024-es Hannoveri Vásáron mutatta be a bármilyen jeltípushoz kifejlesztett legújabb infrastruktúra-termékeket a gyújtószikramentes leválasztótól a távoli terepi busz I/O-n át az Ethernet-APL-ig. A cég szakértői útmutatást is adnak a tervezők és felhasználók számára a termelőüzem digitalizációja felé vezető úton.

 

www.pepperl-fuchs.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz