www.magyar-mernoki.com
Softing Industrial Automation GmbH

A Softing Industrial bemutatja az edgeConnector-t az Allen-Bradley vezérlők ipari peremhálózati alkalmazásokba történő integrálásához

A Softing bejelentette Docker-alapú edgeConnector termékcsaládjának az edgeConnector Allen-Bradley PLC bevezetésével történő kibővítését, ami kényelmes hozzáférést biztosít a ControlLogix és CompactLogix vezérlők adataihoz.

  industrial.softing.com
A Softing Industrial bemutatja az edgeConnector-t az Allen-Bradley vezérlők ipari peremhálózati alkalmazásokba történő integrálásához

Az edgeConnector Allen-Bradley PLC hozzáférést biztosít a ControlLogix és CompactLogix vezérlők adataihoz
© Softing Industrial
 
Az új Docker-alapú szoftvermodullal az edgeConnector Allen-Bradley PLC-t a felhasználók könnyedén csatlakozhatják ControlLogix és CompactLogix vezérlőikhez. A vezérlőktől származó adatok az OPC Unified Architecture (OPC UA) és a Message Queuing Telemetry Transport (MQTT) segítségével válnak elérhetővé peremhálózati eszközökön vagy virtuális környezetekben. Ez a meglévő programozható logikai vezérlő (PLC) konfigurációjának módosítása nélkül teszi lehetővé a rugalmas integrációt a lokális vagy felhőkörnyezetekbe.
 
Az edgeConnector Allen-Bradley PLC könnyen konfigurálható lokálilas egy integrált webes felületen keresztül. Alternatív megoldásként a Representational State Transfer Application Programming Interface (REST API) segítségével távoli globális tömegkonfiguráció is végrehajtható.
 
Jelenleg öt edgeConnector termék áll rendelkezésre a leggyakoribb vezérlőrendszerekhez. Az új edgeConnector Allen-Bradley PLC mellett ezek az edgeConnector Siemens, az edgeConnector 840D, az edgeConnector Fanuc CNC és az edgeConnector Modbus. A konténeres technológiának köszönhetően minden edgeConnector termék nagyon gyorsan telepíthető. Normál hardveren működnek, és könnyen, központilag kezelhetők. Az integrált MQTT közzététel/előfizetés funkció az ipari dolgok internete (IIoT) megoldások rugalmas beállítását teszi lehetővé. Az edgeConnectors támogatja a legmodernebb biztonsági szabványokat, például az SSL/TLS, X.509 tanúsítványokat, hitelesítést és adattitkosítást. Így a felhasználók egyszerűen és biztonságosan integrálhatják a termelésből származó adatokat az innovatív és rugalmas IIoT-megoldásokba.
 
„Ismét bővítjük Docker-alapú edgeConnector termékcsaládunkat, hogy kielégítsük a szabványos hardveren üzemeltethető és hatékonyan kezelhető integrációs szoftverinterfészek iránti növekvő igényt – magyarázta Abel Jimenez, a Softing Industrial termékmenedzsere. –  Ily módon támogatjuk a felhasználókat és a rendszerintegrátorokat az OT és az IT közötti szakadék áthidalásában.”
 
További információk az edgeConnector termékekről: https://industrial.softing.com/products/docker.html
 
www.industrial.softing.com
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz