www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

Ewon Netbiter EC360W megújult Argos felhőfelülettel és új mobilalkalmazással

A HMS Networks jelentős frissítéseket jelentett be a terepi berendezések távoli kezelésére szolgáló Netbiter megoldásban. A felhasználói élmény javítása érdekében az új Netbiter EC360W átjáró egy teljesen megújult grafikus felhasználói felülettel rendelkezik a Netbiter Argos Cloudhoz.

  www.hms-networks.com
Ewon Netbiter EC360W megújult Argos felhőfelülettel és új mobilalkalmazással

Az új Ewon Netbiter EC360W „minden az egyben” átjáróként világszerte használható. Az új modell váltakozó diverzitású antennája tovább javít az adatforgalmon és jobb csatlakozást biztosít a zord alkalmazási környezetben.
 
Ezenkívül a Netbiter Argos alkalmazás elindítása a szervizcsapatoknak küldött értesítések kezelését is forradalmasítja. Az alkalmazáson keresztül küldhető és nyugtázható push értesítésekkel a szervizcsapatok mostantól a lehető legjobban használhatják ezeket a riasztásokat a munkához.
 
Hogyan működik?
 
Az Ewon Netbiter EC360W Cellular 4G-n vagy Etherneten keresztül csatlakoztatja a terepi berendezéseket az Argos felhőhöz, megkönnyítve a zökkenőmentes adatcserét. A készülék kétantennás beállítása még a legnehezebb körülmények között is megbízható kommunikációt biztosít. A felhőplatform a weben és az új Argos mobilalkalmazáson keresztül is képes megjeleníteni az adatokat. Az új Argos mobilalkalmazással a felhasználók értesítéseket fogadhatnak és kezelhetnek. Mostantól gyorsabban és hatékonyabban reagálhatnak a riasztásokra, javítva a felügyeleti rendszer képességeit és reagálóképességét.
 
A berendezések széles skálájának távfelügyelete

A Netbiter EC360W átjáróval és a Netbiter Argos felhővel a felhasználók átfogó összképet nyerhetnek berendezéseik teljesítményéről és állapotáról. A megoldás lehetővé teszi a világ minden táján elterjedt terepi berendezések – áramfejlesztők, légkompresszorok, hűtők és még sok egyéb – széles skálájának távoli felügyeletét. Ideális a kritikus berendezések folyamatos teljesítményének és karbantartásának biztosítására, legyenek azok akár távoli pontokon telepítve.
 
Bérbeadó cégekre szabva
 
A Netbiter Argos megoldása tökéletesen megfelel azoknak a bérbeadó cégeknek, amelyek az energiatermeléshez használt különféle eszközöket kezelik és felügyelik. A kulcsrakész, teljes körű megoldást kínáló eszköz lehetővé teszi ezen vállalkozások számára, hogy hatékonyan kövessék nyomon és szervizeljék a számos helyen telepített, változatos eszközparkot. A Netbiter Argos ideális olyan cégek számára, amelyek eszközei állandó felügyeletet igényelnek. Maximális működési hatékonyságot és üzemidőt biztosít. Ezenkívül ez egy méretezhető, jövőbiztos megoldásnak számít, amit arra terveztek, hogy zökkenőmentesen kezelje a bővülő berendezésparkokat.
 
Versenyelőnyhöz vezet
 
James Kime, a HMS Networks Netbiter Argos termékmenedzsere a felhasználóknak nyújtott versenyelőnyt hangsúlyozta ki: „A Netbiter Argos az a megoldás, amivel a bérelt eszközflottát bővíthetjük és olyan extra szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleink számára, amire azoknak szükségük van ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak.”
 
 
További információ: www.netbiter.com

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz