www.magyar-mernoki.com
BRADY

Tájékoztató és biztonsági jelzések helyszíni nyomtatása

A Brady jelzés- és címkenyomtató-kínálatának minden tagja képes a vizuális munkahelyi jelzések helyszínen történő kinyomtatására, amikor szükséges. Csökkentse a munkahelyi baleseteket és növelje a hatékonyságot a jól elhelyezett vizuális munkahelyi jelzésekkel.

Tájékoztató és biztonsági jelzések helyszíni nyomtatása
A hatékonyság növelése
A lean 5S iránymutatásait követő vizuális munkahelyi jelzésekkel a hatékonyság akár 40%-kal is növelhető. Az 5S a hatékonyság növeléséhez a lényegre összpontosít. Szabványosítja és egyértelműen kommunikálja az eljárásokat, az elérhető eszközöket és az információkat azokon a helyeken, ahol ennek a legnagyobb a hatása.
 
A Brady a tartós vizuális munkahelyi címkék széles választékát kínálja, többek között lean és 5S címkéket, padlójelöléseket, a tárolási területeket jelölő címkéket, szintjelzőket, műszercímkéket, berendezésazonosító címkéket és logisztikai címkézési megoldásokat. A tartós címkék zord körülmények között is jól olvashatók és a helyükön maradnak, és egy Brady nyomtatóval szükség esetén a helyszínen is kinyomtathatók.
 
A balesetek csökkentése
A Brady az 5S-ből kiindulva megalkotta az 5S Plus-t, amellyel még nagyobb biztonság érhető el a munkahelyi jelölésekkel.  A megoldás alapja, hogy a biztonsági jelölések a balesetek, a termeléskiesések és a betegszabadságon lévő munkatársak számának csökkentése révén hozzájárulnak a hatékonyság növeléséhez.
 
A Brady ellenálló és tartós csőjelölőket, vegyszerjelölési megoldásokat, vészkijárati jelzéseket, tűzvédelmi jelzéseket, a biztonságos munkavégzésre vonatkozó címkéket és biztonsági jelölőket kínál, köztük figyelmeztető, kötelező, tiltó és vészhelyzeti jelzéseket is. Ezek mindegyike tartós anyagokra helyben kinyomtatható egy Brady nyomtatóval.
 
A helyszíni nyomtatás ereje
A Brady helyszíni jelzés- és címkenyomtató-kínálatának minden tagja jól felszerelt, és kiválóan alkalmas az 5S Plus munkahelyek létrehozásának támogatására. Igény szerinti, különböző alakú, színű és méretű jelzéseket és címkéket képesek készíteni, amelyek lehetővé teszik a létesítményben szükséges, a baleseteket csökkentő és a hatékonyságot növelő tájékoztató és biztonsági jelzések iránti igények kielégítését.
 
Küldjön e-mailt az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre a Brady ingyenes 5S Plus útmutatójáért, amely ötleteket tartalmaz a balesetek csökkentésére és hatékonyság javítására vonatkozóan.
 

Tájékoztató és biztonsági jelzések helyszíni nyomtatása

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz