www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

A HMS Networks bemutatta az Anybus Defender ipari biztonsági berendezések termékcsaládot

A HMS Networks bejelentette, hogy elindítja a kritikus infrastruktúrák védelmére tervezett Anybus Defender Lineup ipari hálózatbiztonsági eszközök termékcsaládját.

  www.hms-networks.com
A HMS Networks bemutatta az Anybus Defender ipari biztonsági berendezések termékcsaládot
 

Mivel a kiberfenyegetések egyre inkább az ipari környezeteket célozzák, az Anybus Defender sorozat tűzfalat biztosít az operatív technológiai (OT) hálózatok védelméhez. A kifejezetten ipari vezérlőrendszerekhez tervezett termékcsalád elsődleges felhasználási esete a hálózati szegmentálás az ISA/IEC 62443-3-3 szabványnak megfelelően, a hálózati címfordítás forgalomszűréssel és mély csomagvizsgálattal (DPI) az ipari protokollokon, így teszi lehetővé az ipari eszközök átfogó védelmét. A sorozat ideális azon gépgyártók számára, akik a biztonságot a kínálatuk szerves részévé akarják tenni, illetve a gyártásban és a kritikus infrastruktúrákban dolgozó eszközök tulajdonosai számára, hogy meglévő hálózataikat új védelmi stratégiákkal frissítsék.

Az Anybus Defender Lineup négy különböző modellt tartalmaz a különféle biztonsági igények kielégítésére:
• Anybus Defender Compact 1004 – Helytakarékos megoldás kisebb ipari környezetekhez, amely nagy hatékonyságú védelmet kínál a biztonsági felhasználási esetek feláldozása nélkül.
• Anybus Defender 4002 – Közepes méretű hálózatokhoz tervezett sokoldalú tűzfal, amely a fejlett biztonsági funkciókat a könnyű telepítéssel kombinálja.
• Anybus Defender 6004 – Ideális nagyobb telepítésekhez, megnövelt biztonsági képességekkel és átfogó hálózatvédelemmel.
• Anybus Defender 6024 – A legigényesebb ipari alkalmazásokhoz tervezett zászlóshajó modell, kiterjedt biztonságot és hálózati lefedettséget biztosítva.

Az Anybus Defender termékek ideálisak a fizikai szegmentálási stratégiákhoz, és különféle portkonfigurációkkal kaphatók az RJ-45 ethernettől a réz- vagy optikai szálas csatlakozást támogató SFP portokig. Az Anybus Defender 4002, 6004 és 6024 különféle licencekkel érhetők el, amelyek különféle biztonsági felhasználási eseteket tesznek lehetővé.

Az Anybus Defender termékcsalád főbb jellemzői:

Ipari szintű biztonság: A zord ipari környezeti körülményeknek is ellenálló Anybus Defender készülékek megbízható teljesítményt nyújtanak a kihívásokkal teli körülmények között.
Skálázható megoldások: Legyen szó kis, közepes vagy nagy léptékű műveletekről, az Anybus Defender sorozat méretezhető biztonsági lehetőségeket kínál az egyes hálózatok speciális igényeihez igazítva.
ICS-kompatibilis szoftver: Beépített ipari eszközészlelési és irányelv-ellenőrzési képességek ipari protokollokhoz automatikus szabálykészítéssel, lehetővé téve az adminisztrátor számára, hogy lássa, mit kezel, és könnyedén átvegye a hálózati forgalom részletes irányítását.
Felhasználóbarát felület: Egyszerűsített beállítás és kezelés az intuitív interfészen keresztül, amely lehetővé teszi a kezelők számára, hogy könnyedén felügyeljék és ellenőrizzék a hálózat biztonságát. Egy opcionális központi CyberSecurity Console szoftverrel az Anybus Defenders flottája egyetlen egyszerű webes felhasználói felületen kezelhető.


A HMS Networks bemutatta az Anybus Defender ipari biztonsági berendezések termékcsaládot

„Izgatottan vártuk, hogy bemutathassuk a modern ipari hálózatbiztonság kulcsfontosságú elemének számító Anybus Defender Lineup termékcsaládot – jelentette ki Thomas Vasen, a Network Security üzletfejlesztési vezetője. – Mivel az ipari hálózatok egyre inkább összekapcsolódnak, minden eddiginél fontosabb az átfogó biztonsági intézkedések megléte. Az olyan irányelvek, mint az NIS2 és a 62443-3-3 segítenek az ügyfeleknek fizikai szegmentálást végezni, hogy elkülönítsék gépeiket és a kritikus eszközeiket. Az Anybus Defender sorozat megbízható, méretezhető és felhasználóbarát megoldásokat kínál a láthatóság növelésére, valamint a jogsértés kockázatának és hatásának csökkentésére.”

Az Anybus Defender Lineup már megrendelhető a HMS Networks globális partner- és forgalmazóhálózatán keresztül. További információért kérjük, látogasson el a www.hms-networks.com oldalra, vagy lépjen kapcsolatba a HMS Networks helyi képviselőjével.

 
 
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz