www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

A HMS Networks az Anybus CompactCom B40 Minivel bővíti a beágyazott kommunikációs interfészek termékválasztékát

A HMS Networks ma piacra dobta az Anybus® CompactCom B40 Minit, egy forrasztható kommunikációs interfészt az Anybus CompactCom 40 sorozat. kiegészítéseként.

  www.hms-networks.com
A HMS Networks az Anybus CompactCom B40 Minivel bővíti a beágyazott kommunikációs interfészek termékválasztékát

Az Anybus CompactCom termékcsalád kibővítése
 
Az Anybus CompactCom termékcsalád kész kommunikációs interfészek széles skálájából áll, amik ipari gépekbe vagy eszközökbe ágyazhatók be, lehetővé téve a csatlakozást az összes jelentősebb ipari hálózathoz. Az új Anybus CompactCom B40 Mini forrasztási opcióval egészíti ki a meglévő modulokat és kapocstesteket.
 

A HMS Networks az Anybus CompactCom B40 Minivel bővíti a beágyazott kommunikációs interfészek termékválasztékát

Az Anybus CompactCom sorozat minden termékcsaládja eltérő tulajdonságokkal rendelkezik, így különböző ipari alkalmazásokhoz számítanak ideális választásnak.

 
Az Anybus CompactCom B40 Mini főbb jellemzői
 
Az Anybus CompactCom B40 Mini a következő funkciókat tartalmazza:
 
·         Kompakt kialakítás: Közvetlenül az eszköz alappaneljére forrasztva 30%-kal kisebb, mint a dugaszolható kapocstestek, így ideális a kisméretű eszközökhöz.
·         Hatékony gyártás: Darabolt tekercsként szállítva, automatizált gyártásra készen a pick-and-place és a Surface-Mount Device (SMD – felületre szerelt eszköz) forrasztással, nagy volumenű és költséghatékony gyártásra tervezve.
·         Sokoldalú hálózati támogatás: PROFINET, Ethernet/IP, POWERLINK, EtherCAT, Modbus TCP és BACnet ipari Ethernet hálózatokkal előre telepítve, vagy előre beállítva egy adott hálózathoz.
 
Ezek a funkciók lehetővé teszik az eszközgyártók számára, hogy az összes protokollhoz egyetlen összeállítással és köteggel egyszerűsítsék le a terméktervezést és a gyártást és ezzel párhuzamosan optimalizálják a készletkezelést és megadják a szükséges rugalmasságot a végfelhasználóknak a hálózat kiválasztásában a terepen.
 
„Nagy örömünkre szolgál, hogy az Anybus CompactCom B40 Minivel bővíthettük a termékpalettánkat – jelentette ki Andreas Stillborg, a HMS Networks Anybus beágyazott termékekért felelős menedzsere. – Ügyfeleink visszajelzés szerint olyan kisebb CompactCom-ot szeretnének, ami darabolt tekercs formátumban kerül kiszállításra, lehetővé téve számukra, hogy a CompactCom-ot kis beépítési helyű, költséghatékony eszközökre szereljék, ezenkívül a gyártási folyamataikat is optimalizálják. A B40 Mini a válasz mindezen igényekre, miközben azt a minőséget és nagy megbízhatóságot is garantálja, amit ügyfeleink joggal várnak el bármely Anybus terméktől.”
 
 Felhasználói eset

A HMS Networks az Anybus CompactCom B40 Minivel bővíti a beágyazott kommunikációs interfészek termékválasztékát

Az Anybus CompactCom B40 Minit az eszköz alappaneljére forrasztják, így bármilyen nagyobb ipari Ethernet hálózathoz csatlakoztatható.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz