www.magyar-mernoki.com
BRADY

A Brady új nagyteljesítményű nyomtatót mutat be kábelazonosításhoz

Az új BMP™61 címkenyomtató az elvárásainak megfelelő nagyszerű teljesítményt nyújtja. Hordozható, gyors, és vezeték nélküli kapcsolatának és a nyomtatásra használható tartós címkék széles választékának köszönhetően számos azonosítási problémára kínál megoldást.

A Brady új nagyteljesítményű nyomtatót mutat be kábelazonosításhoz
Nagy teljesítmény
A Brady új, a hőtranszfer elvén működő BMP™61 címkenyomtatója vezetékek, kábelek és alkatrészek gyors és hatékony azonosítására szolgál. A BMP61 címkenyomtató a legzordabb ipari azonosítási alkalmazásoknál használható nagyteljesítményű anyagokkal tartós partner a helyszíni nyomtatásban, és megbízható igásló a műhelyben.

Ha teljesítményben csak a legjobb felel meg Önnek, a robusztus és megbízható BMP61 címkenyomtató éveken át minden nap elválaszthatatlan társa lesz az azonosításban.

A nyomtató fő jellemzői
A robusztus és hordozható BMP61 wifi funkcióval rendelkező kivitelben kapható, amely kompatibilis a LabelMark címkekészítő szoftverrel és a Brady mobilalkalmazásokkal. Egy okostelefonnal egyszerűen létrehozhatja a címketerveket, és a címkék extrém gyors és egyszerű elkészítéséhez elküldheti azokat a BMP61 címkenyomtatóra. Ugyanakkor használhatja a nyomtató USB-portjait is nagy mennyiségű címketerv gyors átmásolásához a számítógépről. A nagyméretű színes érintőképernyőn nyomtatás előtt ellenőrizheti a címkét, így elkerülheti a rossz nyomatok készítését és az anyagveszteséget. A képernyőn megjelenő visszajelzők mutatják, hogy elegendő festék és címke maradt a munka befejezéséhez.

Igény szerinti címke

A hőtranszfer elvén működő robusztus BMP61 címkenyomtató kompatibilis több mint 600 címkével és festékszalaggal. Mindegyik kombináció tartós, extrém körülmények között is jól teljesítő azonosítási megoldás, melyek a legszigorúbb követelményeket támasztó iparágakban is használhatók kábelek és alkatrészek azonosítására. A BMP61 hőzsugorcsövekre, önlamináló címkékre, emelt profilú címkékre, kábeljelölőkre és egyéb azonosítási megoldásokra is képes nyomtatni, és számos különböző fajtájú, méretű és színű anyagot képes kezelni akár 50,80 mm szélességben.

Az ügyfelek azonosítás terén felmerülő speciális igényeinek kielégítésére a Brady-től egyedi méretű vagy alakú, színű vagy elrendezésű igény szerinti címkék is rendelhetők, amelyeken már rajta lehet a cége logója is. Az azonosítási feladatok végrehajtásához csak be kell helyezni az egyedi címkét a BMP61 címkenyomtatóba.

A BMP™61 címkenyomtató további szolgáltatásokat is kínál a kábelek és alkatrészek azonosításához. További információért és a nyomtató teljes potenciáljának megismeréséhez lépjen kapcsolatba a Brady-vel a következő címen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!
A Brady új nagyteljesítményű nyomtatót mutat be kábelazonosításhoz

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz