www.magyar-mernoki.com
BRADY

Új kábeljelölő kültéri környezetbe

A Brady új poliészter kábelazonosító címkéjével a szabadban levő kábelek is könnyen azonosíthatók maradnak. Az új, tartós kültéri jelölő akár 10 éven át is jól olvasható, és 7 színben érhető el.

Új kábeljelölő kültéri környezetbe
Kivételesen tartós
Az új B-7598 poliészter kábelazonosító címke, a Brady válasza a folyamatosan növekvő igényekre, amely kültéri körülmények között is jól olvasható, tartós címkeanyag. Az új kábeljelölő anyag a halogénmentes Brady R-6000 festékszalaggal nyomtatva ellenáll az UV-fénynek, hőnek, fagynak, szennyeződésnek, esőnek és számos vegyszernek. A B-7598 védőréteg nélkül is tépés- és karcolásálló. Különböző méretben és alakban, és 7 színben kapható, melyek közül a fehér színű jelölők akár 10 éves kültéri tartóssággal is bírnak.
 
Alkalmazások
A B-7598 poliészter jelölő egy általános azonosítócímke extrém körülményeknek kitett kábelekhez. Az új kábeljelölő anyag általános alkalmazásai közé tartozik a többeres kábelek, mobiltelefonos adótornyokban lévő kábelek, adatkommunikációs és telekommunikációs kábelek azonosítása, továbbá az ultratartós és extrém ellenálló kábelazonosító alkalmazások. A legjobb eredmény érdekében a Brady tartós kábelkötözőit használja a jelölők különböző átmérőjű kábelekhez való rögzítéséhez.
 
Nyomtatás helyben
A távoli infrastruktúrákban található kábelek gyors azonosításához a Brady IP vagy BP PR+ nyomtatókkal lehetőség van a B-7598 jelölők a létesítményben vagy a helyszínen történő, igény szerinti nyomtatására. Egyszerűen csak helyezze be a jelölő poliészter anyagát a nyomtatóba, válasszon egy a jelölő anyagához illeszkedő színű halogénmentes festékszalagot, és készítse el a jelölőt a címkevarázslóval vagy a LabelMark™ 6 címkekészítő szoftverrel. Nyomtassa ki és rögzítse kábelkötözőkkel, hogy a kábelek akár 10 évig azonosítva legyenek.
 
Termékleírást és mintát a következő e-mail címen kérhet: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.!
 


Új kábeljelölő kültéri környezetbe

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz