www.magyar-mernoki.com
BRADY

Célozza meg a nullát a biztonsági jelzések helyben történő nyomtatásával

Amikor új veszélyforrás jelenik meg a munkahelyen, általában sokáig tart azon új biztonsági jelzések megrendelése és megérkezése, amelyek a veszélyre figyelmeztetik a munkatársakat és tájékoztatják őket a baleset elkerülésének módjáról. Egy professzionális biztonsági címkenyomtató és szoftver segítségével a cégek sokkal gyorsabban tervezhetik meg, nyomtathatják ki és helyezhetik el az új jelzéseket, ezzel támogathatják a nulla balesetet célzó programjukat és elkerülhetik a munkahelyi baleseteket.

Célozza meg a nullát a biztonsági jelzések helyben történő nyomtatásával
Kevesebb munkahelyi baleset
Az Eurostat szerint 2012-ben 2,5 millió nem halálos (minimum 4 napos távollétet eredményező) és 3515 halálos munkahelyi baleset történt az Európai Unióban és az Egyesült Királyságban. A számok jelzik, hogy tovább kell dolgozni a munkahelyi biztonság növelésén, a balesetek számának és a járulékos költségeknek a csökkentésén. Tegye fel a kérdést: mi lenne, ha egy egyszerű jelzés megakadályozná, hogy egy alkalmazott elveszítse az ujját, vagy csökkentené egy baleset súlyosságát, mert felhívja a figyelmet a megfelelő védőberendezés használatára?

Biztonsági jelzések használata
A tiltó, kötelező, figyelmeztető, elsősegély és menekülési út vagy tűzjelző címkék minden, a munkahelyi balesetek abszolút minimumra csökkentésére irányuló Cél a nulla program alapvető részei. A biztonsági jelzések fő előnye, hogy a balesetek megakadályozása szempontjából legszükségesebb helyeken képesek egyszerűen kommunikálni a fontos információkat. Ilyenek például a biztonságos munkavégzési eljárások jelzése a gép mellett, a csövek tartalmának megjelölése magán a csövön vagy a veszélyes terület bejáratánál elhelyezett figyelmeztető jelzések.

A helyszíni nyomtatás ereje
A Brady nyomtatói és biztonsági szoftvere tartós standard és egyedi, különböző alakú, színű és méretű jelzések létrehozását teszik lehetővé a felhasználók számára. Amikor új veszélyforrás jelenik meg a munkahelyen, elegendő odasétálni a nyomtatóhoz és létrehozni a jelzést, amely a kommunikálja a munkatársaknak a szükséges óvintézkedéseket. A helyszíni nyomtató nagyszerű eszköz a Cél a nulla program támogatására.

Küldjön e-mailt az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre a Biztonsági és létesítményekben használható nyomtatók prospektus igényléséhez.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz