www.magyar-mernoki.com
BRADY

Elektromos áramkörök gyors kizárása az új TAGLOCK™ megoldással

A Brady egyedülálló TAGLOCK™ kizárási megoldása lehetővé teszi, hogy a kezelők, a mérnökök vagy a karbantartó és biztonsági személyzet tagjai gyorsan és egyszerűen kizárhassák az elektromos áramköröket, és ezzel meggátolhassák az áramellátás véletlen bekapcsolását a karbantartás közben. A TAGLOCK™ segít az áramütéssel és a véletlen áram alá helyezéssel kapcsolatos egyéb balesetek veszélyének csökkentésében.

Elektromos áramkörök gyors kizárása az új TAGLOCK™ megoldással
Balesetek megelőzése
A TAGLOCK™ kikapcsolt állapotban rögzíti az áramköri megszakítókat, és ezzel meggátolja azok karbantartás közbeni visszakapcsolását. Az áramköri megszakítók kikapcsolt állapotban való rögzítésével csökkenthető az áramütés és az áram alá helyezéssel kapcsolatos egyéb súlyos balesetek veszélye.

Akár 4 alkalmazott
Az áramköri megszakítót kizáró eszközt egyszerre akár 4 alkalmazott is használhatja, mindegyikük a saját személyes, színkódolt kábelkötözőjével. Amikor végzett a saját feladatával, mindenki eltávolíthatja a saját személyes kábelkötözőjét és jelölését. A karbantartás végén az utolsó alkalmazott eltávolítja az áramköri megszakítót kizáró eszközt is, hogy a megszakítót vissza lehessen kapcsolni.

Könnyen felhelyezhető
A TAGLOCK™ gyorsan és egyszerűen felszerelhető. Helyezze fel az áramköri megszakítót kizáró eszközt, vezessen át egy kábelkötözőt a furaton, és tegyen fel egy jelölőt. A TAGLOCK™ kizáró eszközök elég kicsik ahhoz, hogy a legtöbb egymás mellé felszerelt megszakítóra is fel lehessen szerelni azokat. Vezessen át egy nejlon kábelrögzítőt az összes felhelyezett megszakító furatán, hogy mindegyiket kikapcsolt állapotban rögzítse. Szükség esetén a biztonság egy lakat felhelyezésével tovább növelhető.

További információkért nézze meg a TAGLOCK™ videót a Youtube-on vagy küldjön e-mait a Brady-nek az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre.
Elektromos áramkörök gyors kizárása az új TAGLOCK™ megoldással

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz