www.magyar-mernoki.com
BRADY

Biztonsági kizárás nagyméretű tolózárakhoz

A Brady tartós megoldást fejlesztett ki a 76 - 457 mm közötti átmérőjű tolózárak biztonságos kizárásához. Az új összecsukható tolózár kizáró eszköz könnyebb tárolhatóságát a háromszorosan összehajtható szerkezet segíti.

Biztonsági kizárás nagyméretű tolózárakhoz
Életet menthet
Az összecsukható tolózár kizáró eszköz akár 457 mm-es tolózárakat is képes blokkolni, és ezzel semlegesíteni vagy biztosítani az energia- vagy anyagáramlást a gépek felé. A gépet szervizelő dolgozók mindegyike elhelyezheti a lakatját a kizáró eszközön, hogy a karbantartás idejére elzárt állapotban reteszelje vele a tolózárat. Ezzel meggátolható, hogy mások váratlanul energetizálják a gépet, és emiatt munkahelyi baleset következzen be. Az összecsukható tolózár kizáró eszközök a tűzoltórendszerek akadálymentes vízellátásának biztosítására is használhatók.

Könnyen és rugalmasan használható
Az összecsukható tolózár kizáró eszköz könnyen körbeforgatható a tolózár körül, hogy nyitott vagy zárt állapotban rögzíthesse azt. A háromszorosan összehajtható eszköz praktikusan tárolható és hordozható, miközben nagy, akár 457 mm-es tolózárak kizárására is használható. Az új kizáró megoldás, melyből mindössze 3 különböző méret elegendő a 76 – 457 mm közötti tolózárak kizárására, rugalmas és praktikus eszköz a munkahelyi balesetek megelőzésére.

Tartós megoldás
Az új összecsukható tolózár kizáró eszköz robusztus, fröccsöntött sztirolból készült konstrukció, amely ellenáll a zord kültéri körülményeknek. Az eszköz a Brady különböző anyagokból készülő, széles lakatkínálatának bármelyik tagjával kombinálható, hogy kielégítse a különböző iparágak igényeit. Közvetlenül akár két lakat is felhelyezhető az összecsukható tolózár kizáró eszközre, a Brady kizárási/kitáblázási biztonsági lakatpántjával pedig további lakatok is használhatók, amikor nagyobb karbantartó csapat dolgozik a gépen.

Nézze meg az „Összecsukható tolózár kizáró eszköz” videót a YouTube-on, vagy kérje a termékspecifikációkat e-mailben az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címről.
Biztonsági kizárás nagyméretű tolózárakhoz

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz