www.magyar-mernoki.com
BRADY

Új csőjelölők minden környezetbe

Ha valaki a világ különböző részein rendelkezik létesítményekkel, a legjobb csőjelölő anyag megtalálása időigényes feladat lehet. A Brady Indoor, Outdoor és Outdoor+ csőjelölői a létező összes színszabványban kaphatók, így a világ bármelyik gyárában felhasználhatók csövek azonosítására.

Új csőjelölők minden környezetbe
Kevesebb baleset, nagyobb hatékonyság
A jól látható és olvasható, a cső tartalmát és az áramlási irányt is jelző csőjelölők növelhetik a karbantartó személyzet hatékonyságát a javítandó cső és az elzárandó szelep megtalálásakor. A hatékonyság növelése mellett a csőjelölők segítenek elkerülni a baleseteket is, mivel figyelmeztetik az alkalmazottakat, a szerződéses partnereket és a veszély elhárításában közreműködőket a csövek veszélyes tartalmára.

Csőjelölők minden környezetbe
A csőjelölők addig csökkentik a munkahelyi baleseteket és növelik a hatékonyságot, amíg a helyükön maradnak és jól olvashatók. A Brady standardizált módszereket alkalmazó saját laboratóriumi tesztek alapján fejlesztette ki Indoor, Outdoor és Outdoor+ csőjelölőit, melyek számos területen biztosítanak maximális tartósságot és megbízhatóságot. Válassza a megfelelő csőjelölő megoldást a beltéri vagy kültéri csövek tartós azonosításához sivatagi üzemekben, tengeri platformokon vagy kevésbé zord környezetekben.

Kompatibilis minden szabvánnyal

A Brady Indoor, Outdoor és Outdoor+ csőjelölői bármilyen színkombinációban kaphatók, hogy minden üzemi csőjelölő szabványnak megfeleljenek, beleértve a helyi, ágazati és vállalatspecifikus követelményeket is. Az iparágak a létesítmény követelményeinek megfelelően, a világon bárhol kiválaszthatják a számukra szükséges minőségi szintet, a csőjelölőre nyomtatandó színeket, üzeneteket és szimbólumokat és a csőjelölő rögzítőrendszert (ragasztóval vagy anélkül).

Próbálja ki a tartós csőjelölőinket – kérjen ingyenes mintacsomagot e-mailben a következő címről: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz