www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Jegyezze fel a naptárba: Eplan & Cideon Virtuális Kiállítás március 21-én Meghívó: Virtuális Kiállítás

A tavalyi év új online kiállítás koncepciójának sikeres debütálása után az Eplan logikus lépésre szánta el magát. Partnercégével, a Cideonnal karöltve a hatékony termékfejlesztés szakértői március 21-én megrendezik a második Virtuális Kiállítást. Az ügyfelek és már érdeklődők közelről és személyesen tapasztalhatják meg egy ipari szakkiállítás semmihez sem fogható hangulatát: a szoftverbemutatók - csakúgy, mint az előadások - élőben fognak lezajlani. Mindehhez azonban nem szükséges szállást és repülőjegyet foglalnia: csak regisztráljon, jelentkezzen be a virtuális termékfejlesztés standján és máris online bekapcsolódhat a beszélgetésekbe a világ minden tájáról «érkezett» szakértőkkel.

Jegyezze fel a naptárba: Eplan & Cideon Virtuális Kiállítás március 21-én  Meghívó: Virtuális Kiállítás

virtualfair.jpg: Az Eplan és partnercége, a Cideon második, március 21-én sorra kerülő virtuális kiállítása «Fedezze fel a hatékony termékfejlesztést» mottó jegyében zajlik majd. 

Monheim, Németország, 2017. január 27. - az Eplan & Cideon Virtuális Kiállításának digitális kapui 2017. március 21-én nyílnak meg ismét a világ minden részéről érkező ügyfelek és érdeklődők előtt. Közép-európai idő szerint 8 és 20 óra között a világ minden időzónájában élő érdeklődők a virtuális kiállítás több mint 12 órányi élő programjára kapcsolódhatnak be számítógépeikről, okostelefonjaikról és tabletjeikről. Az Eplan és a Cideon szakemberei elérhetőek lesznek közvetlenül az ügyfelek íróasztalán keresztül.  A szakértői csapat készen áll az élő chatre és minden fontos kérdést az ügyfél anyanyelvén fognak megválaszolni. A kiállítás egy idő- és költségtakarékos alternatíva, különösen a távolabb élő felhasználók számára. A globális ismeret átadásában és eszmecserében így mindenki egyenlő eséllyel vehet részt. 

Innovációk, trendek és még sok minden más… 

A Virtuális Kiállítás hangulatában és felépítésében egy igazi kiállítást tükröz: miután belépünk az előcsarnokba, a különböző témakörökhöz virtuális utak vezetnek  el. A kiállítás lelke az előadóterem, ahol a résztvevők bekapcsolódhatnak az élő előadásokba. Egy másik virtuális térben valódi szoftvertermékek WebEx bemutatói zajlanak majd, melyekre a résztvevők is rácsatlakozhatnak. A legfontosabb előadások közé tartoznak majd a vállalati stratégiák bemutatása, az új Eplan Cogineer,a House of Mechatronics - a Syngineer kommunikációs és információs platformmal -, valamint a kapcsolószekrény --tervezés megoldásai. Ezen túlmenően szó esik majd az ERP/PDM integrációról és az új Eplan Data Portal funkciókról is. 

A rendezvény időtakarékos platform a hatékony eszmecseréhez és nem pusztán a felhasználók és a középvezetők számára; az esemény az Eplan partnerei számára is érdekes helyszín lesz a kapcsolati tőke építéséhez. Számos gyártó képviseli majd magát  a Virtuális Kiállításon. Az előcsarnokban a látogatók online chat révén léphetnek majd kapcsolatba egymással, ami páratlan lehetőség arra, hogy a világ minden tájáról származó felhasználók interaktív kommunikációt folytassanak. 

Élő részvétel, a világ legelismertebb szakembereivel történő kommunikáció és egy szakkiállítás hamisítatlan hangulata: szeretettel meghívunk minden érdeklődőt a Virtuális Kiállításra. A regisztráció február 21-én indul. További információ:

www.eplan.de/virtual-fair
www.cideon.com/virtual-fair

Forrás: EPLAN Software & Service

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz