www.magyar-mernoki.com
Westermo Teleindustri AB

A Westermo switchek megbízható Power-over-Ethernet hálózatot szolgáltatnak a vasúti fedélzeti alkalmazásokhoz

Az EN 50155-ös tanúsítványú Power-over-Ethernet switchek rendkívül megbízható kommunikációs hálózatot biztosítanak.

A Westermo switchek megbízható Power-over-Ethernet hálózatot szolgáltatnak a vasúti fedélzeti alkalmazásokhoz
A megbízható vasúti fedélzeti kommunikációs hálózatok iránti egyre növekvő igényre válaszolva a Westermo két kompakt és robusztus, videót, LCD-t és vezeték nélküli LAN hozzáférési pontokat támogató Power-over-Ethernet (PoE) switchet mutatott be. Az új eszközök tovább javítják a Westermo innovatív IP vasúti koncepcióját, melynek átfogó Ethernet switch és routing megoldásaival robusztus hálózati infrastruktúra hozható létre intelligens vonatok számára.

A Viper-112-P8 és Viper-212-P8 tizenkét portos (8 PoE és 4 szabvány Ethernet) menedzselt switchek támogatják az IEEE 802.3at „plug-and-play” PoE kommunikációs szabványt. A PoE egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a készülékek számára, hogy a működésükhöz szükséges áramot az adathálózaton keresztül kapják, lehetővé téve az egyszerűbb kábelezést és a gyorsabb telepítést. A Viper switchek 8 PoE portjukon akár 66W teljesítményt adnak át. A Viper elszigeteli a csatlakoztatott eszközöket a bemenő DC feszültségtől, hogy megóvja azokat az esetleges túlfeszültségtől. Az áramelosztást a hatékonyságának maximalizálása érdekében a portok „hangolják”.

A kifejezetten fedélzeti alkalmazásnak szánt Viper switchek teljes körű megoldást jelentenek a fedélzeti ellenőrzési rendszerek számára, beleértve a magasabb szintű megbízhatóságot, a leegyszerűsített hálózattervezést, szerelést és karbantartást. A fedélzeti alkalmazások minden elektronikus készülék számára az egyik legbarátságtalanabb környezetet jelentik. A Viper sorozat túlteljesíti az elektronikus berendezésekre vonatkozó EN 50155 vasúti szabványt, amely nem csak az EMC követelményeket foglalja magába, hanem ütés-, vibráció-, valamint kiterjesztett hőmérséklet és páraállóságot is. A kapcsolókat akár 448.000 óra (MIL-C217F2) meghibásodások közötti átlagos időtartamra tervezték, biztosítva a vasútban elvárt rendkívül hosszú távú és megbízható üzemeltetést.

A Viper switchek IP hálózati szabványoknak messzemenően megfelelő WeOS operációs rendszere rugalmas hálózatok létrehozását teszi lehetővé. Az operációs rendszer képes minden vasúti kocsi helyzetének megváltozását, forgatását és csatlakozását észlelni, majd a változásokat a hálózaton kompenzálni manuális újrakonfigurálás nélkül. A könnyű telepítés és karbantartás érdekében a Viper switchek és az esetleges csatlakozó eszközök minden egyes kocsiban azonos IP-címmel állíthatók be. Ez leegyszerűsíti a teljes IP tervet és szabványosítja a konfigurációkat.

A Viper-212-P8 switch kiegészítő routing képessége lehetővé teszi alhálózatok kapcsolódását és a hálózat teljesítményének javulását. A WeOS operációs rendszer képes a hálózati adatforgalom kiegyensúlyozására a maximális stabilitás fenntartása érdekében. Az új kamerák, vagy videók bevezetésével megnövekedett forgalom ezért nem befolyásolja a teljes hálózat stabilitását. Bármilyen kapcsolati-, vagy hardverhiba esetén a Westermo egyedülálló FRNT technológiája 20 mp-en belül képes újra beállítani egy nagy hálózatot.

Az új Viper sorozat a méret csökkentése és a rezgésvédelem fokozása érdekében beépített M12-es csatlakozókat tartalmaz. Az ultra-robusztus kialakítású, IP65 védettségű, katonai szabványoknak megfelelő rezgésállóságú készülékek ideálisak olyan helyzetekben, ahol mechanikai behatások, nedvesség, páralecsapódás, szennyeződés vagy folyamatos rezgés (például egy járó motor) kedvezőtlenül befolyásolhatják a szabványos switchek működését. A normál nappali/éjszakai klímára felépített különleges Gore-Tex membrán megakadályozza a páralecsapódást. A Viper nagyon kompakt és ultra vékony, lehetővé téve a vasúti panelek zárt terében történő telepítését.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz