www.magyar-mernoki.com
Westermo Teleindustri AB

Meglévő vezetékezékrendszer felhasználásával az Ethernet Line Extender nagy adadtátviteli sebességű hálózati kapcsolatot teremt

Könnyen használható, kompakt készülék kritikus vasúti, ipari és közüzemi alkalmazásokhoz

Meglévő vezetékezékrendszer felhasználásával az Ethernet Line Extender nagy adadtátviteli sebességű hálózati kapcsolatot teremt
A Westermo egy olyan nagy sebességű, kompakt eszközzel bővítette saját Ethernet Extender termékkörét, amely képes megfelelni az ipari alkalmazások egyre növekvő adatátviteli igényének. A Wolverine széria legújabb tagja, a DDW-142 az SHDSL technológia által nagy sebességű Ethernet kiterjesztést tesz lehetővé a meglévő rézhálózat felhasználásával. Ez jelentős költségmegtakarítást eredményezhet az új rendszerek telepítésénél, ahol a múltban az egyetlen lehetőség az újrakábelezés volt.

A DDW-142 egy teljesen menedzselt eszköz Layer 2 switch funkcióval, amely akár 15 km távolságra is hatékony Ethernet hálózatok létrehozását teszi lehetővé. Az akár 30,4 Mbps adatátviteli sebesség alkalmassá teszi a készüléket számos, nagy sávszélességet igénylő eszközt tartalmazó komplex hálózatok létrehozására. A beépített 2 portos 100 Mbit switch két Ethernet eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, az RS-232 port által pedig a régebbi készülékek könnyen beépíthetőek az IP hálózatba.

Az egyre összetettebb hálózatokat telepítő és karbantartó mérnökök támogatása érdekében a DDW-142-t rendkívül könnyen telepíthetőre tervezték, mivel az egyszerű pont-pont kommunikációhoz nem igényel konfigurációt. Nagyobb hálózatok esetében webes felület áll rendelkezésre, a CLI még a bonyolultabb konfigurációt is támogatja. A Wolverine szériához egy egyedülálló vezeték távolság kalkulátor is tartozik, ami valós alkalmazásokból nyert adatok használatával segít a szerelőknek azokban a számításokban, hogy a különböző típusú kábelekkel milyen adatátviteli sebesség és mekkora távolság érhető el. A telepítés után az SHDSL diagnosztikai és kezelési funkciók lehetővé teszik a hálózat degradációjának jelzését és ezzel a karbantartás megtervezését. Amennyiben karbantartás szükséges, egy backup és helyreállító képesség lehetővé teszi az USB stickről letölthető gyors konfigurálást.

A DDW-142-t nehéz körülmények közé, kritikus vasúti, közúti vagy közüzemi alkalmazásokhoz tervezték, ahol a berendezés meghibásodása jelentős költségeket okozhat. A robosztus és nagyon kompakt egység szélsőséges hőmérsékleten (-40-től +70° C-ig), magas EMC és vibráció mellett is működik. Az elektronika teljesen galvanikus leválasztása és tranziens védelme is hozzájárul a 437.000 órás meghibásodások között átlagosan eltelt időtartamhoz (MTBF), biztosítva a magas üzembiztonságot és hosszú élettartamot.

A Wolverine WeOS operációs rendszer IP hálózati szabványok széles körű csomagját tartalmazza, elősegítve az ellenálló és rugalmas hálózatok létrehozását. A platformokon átívelő és időtálló megoldásnak kifejlesztett WeOS egyedülálló biztonsági szintet garantál és lehetővé teszi, hogy a DDW-142 egy pont-pont, multi-drop vagy rugalmas gyűrűs hálózat részét képezze. Kapcsolódási, ill. hardverhiba esetében a Westermo egyedülálló FRNT technológiája képes a nagy hálózat újrakonfigurálására.

A DDW-142 transzparens a multicast címzéshez, támogatja a VPN átjárhatóságot (IPSec) és olyan protokollokkal használható, mint a Modbus/TCP és a PROFINET I/O. A DDW-142 egy Link Fault Forward (LFF) funkciót is tartalmaz, amellyel az Ethernet-kapcsolat állapota küldhető át SHDSL kapcsolattal két egység között.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz