www.magyar-mernoki.com
Norelem

60 000 gépelem a norelem THE BIG GREEN BOOK katalógusának 2020-as kiadásából

A mérnökök számára elérhetővé vált a norelem ikonikus, több mint 60 000 gépelemet tartalmazó THE BIG GREEN BOOK műszaki katalógusának legújabb kiadása.


60 000 gépelem a norelem THE BIG GREEN BOOK katalógusának 2020-as kiadásából
A mérnököket a szükséges alkatrészek gyors beszerzésében segítő THE BIG GREEN BOOK 2020-as kiadásában a legegyértelműbb változás az, hogy a szabványos gépelemekre szakosodott norelem két részre osztotta a katalógust. A két kötet összesen több mint 2200 oldalt tartalmaz gépelemekkel, adatokkal és alkalmazási útmutatókkal.

norelem választékában új termékek közé tartoznak a két- és háromsoros lánckerekek és görgős láncok, műanyag fogaskerekek, olajszintmérők, precíziós indexáló csapok, és moduláris görgőssinek. A gyors szállítás érdekében az alkatrészek 98%-a raktárról is elérhető.

«A THE BIG GREEN BOOK továbbra is nélkülözhetetlen referencia-útmutató a tervezőmérnökök számára szerte a világon. - mondta Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója. - Mivel a katalógus minden eddiginél több gépelemet tartalmaz, úgy döntöttünk, hogy két részre osztjuk azt. Az egyértelmű felépítés és a praktikusabb kezelhetőség jobban segíti ügyfeleinket a mindennapi munkájukban.»

Az angol nyelvű változat mellett a katalógus nyolc további nyelven rendelhető meg ingyenesen, ezenkívül a PDF verzió is letölthető a https://www.norelem.hu/hu/hu/Let%C3%B6lt%C3%A9s/Dokumentumok.html webhelyről.

A norelemről további információért, illetve a THE BIG GREEN BOOK ingyenes példányának megrendeléséért kérjük, látogasson el a www.norelem.hu oldalra.

60 000 gépelem a norelem THE BIG GREEN BOOK katalógusának 2020-as kiadásából

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz