www.magyar-mernoki.com
norelem

Fotocellás szenzorokat dob piacra norelem a termelőüzemek számára

norelem, a gépipari szabványos gépelemek és komponensek vezető globális szállítója, villás fotocellás érzékelőket mutatott be, melyek célja az ipari alkalmazások hatékonyságának és pontosságának növelése.

  norelem.co.uk
Fotocellás szenzorokat dob piacra norelem a termelőüzemek számára

A tárgyfelismerés szempontjából kulcsfontosságú villás fotocellás érzékelők lehetővé teszik a mérnökök számára, hogy precíz és megbízható, érintés nélküli objektumfelismeréssel optimalizálják az összeszerelési, az anyagmozgatási és a csomagolási folyamatokat. 

„A villás fotocellás érzékelőink nélkülözhetetlen eszközöknek számítanak, amiket a folyamatok tökéletes összehangolására, a hibák minimalizálására és ügyfeleink termelékenységének növelésére terveztünk – jelentette ki Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója “A szenzorok a beépített adó- és vevőegységek révén érintés nélkül detektálják egy objektum jelenlétét vagy hiányát, és ami a legfontosabb, időt takarítanak meg ügyfeleinknek azáltal, hogy csökkentik a gyakori átállások szükségességét.

” norelem villás fotocellás érzékelőit precízre és tartósra tervezték, hogy páratlan pontosságot és megbízhatóságot biztosítsanak a felhasználók számára. A felhasználók beépített potenciométerrel hangolhatják finomra az érzékenységet, a legapróbb alkatrészek pontos észlelését is lehetővé téve. A paraméterezhetőség kellő rugalmasságot biztosít a különféle alkalmazási igényekhez a sötétre kapcsolást (NC kontakt), illetve a világosra kapcsolást (NO kontakt) is támogatva. 

A különféle ipari alkalmazások minőségét és tulajdonságait javítani képes érzékelők a robusztus fémház révén tartósak, a 10-től 220 mm-ig terjedő villaszélességnek köszönhetően pedig kellően sokoldalúak is. Emellett gyors válaszidővel és valós idejű megfigyelési képességekkel is rendelkeznek. 

A koncentrált fénysugarat nagypontossággal kibocsátó villás fotocellás érzékelők látható vörös, vagy láthatatlan infravörös fénysugarakat használnak a legkisebb tárgyak, lyukak, hornyok vagy peremek detektálására. A magas, IP67 osztályú védelmüknek köszönhetően a szenzorok nehéz környezeti körülmények – például por, szennyeződés, víz és egyéb folyadékok – között is működőképesek maradnak.

Alternatívaként kérjük, látogasson el norelem weboldalára a teljes termékkatalógus megismeréséhez.


  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz