www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

Új, 2020/2021-es katalógus

Egy FAULHABER hajtásrendszer több, mint csupán alkatrészek összessége. Amikor egy alkalmazásmérnök egy FAULHABER termékeket egy másikkal kombinál, növekszik a rendszer általános teljesítménye. Ez a FAULHABER a tökéletesen optimalizált paraméterek és interfészekre vonatkozó elvéből következik, amit a kompakt, integrált és nagy teljesítményű hajtásrendszerekhez dolgozott ki.

Új, 2020/2021-es katalógus
A FAULHABER több mint 650 oldalon mutatja be a modern miniatűr és mikromeghajtó technológia legátfogóbb portfólióját, amely az új, 2020 – 2021-es katalógusban egyetlen forrásból elérhetővé vált az egész világon. FAULHABER

A több mint 650 oldalas új, 2020 – 2021-es FAULHABER katalógus a legfejlettebb miniatűr és mikromeghajtó technológia legátfogóbb választékát tartalmazza, amely egyetlen forrásból beszerezhető világszerte. A katalógus természetesen elektronikus, ePaper vagy PDF formátumban is elérhető.

A FAULHABER új, 2020 – 2021-es katalógusához:

https://www.faulhaber.com/en/support/documentation/faulhaber-catalogue-shortform/


Lehet akár otthon, a munkahelyén, vagy akár útközben, a www.faulhaber.com oldalon található online termékválasztékkal, valamint az oldalon szintén elérhető FAULHABER Hajtásrendszer Választékkal a hajtástechnikai megoldáshoz minden szükséges információ elérhető digitálisan bárhol és bármikor.

Az online termékválasztékhoz:

https://www.faulhaber.com/productcatalogue


A FAULHABER Hajtásrendszer Választékban néhány kattintással elérhető az alkalmazáshoz szükséges meghajtórendszer. Válassza ki a hajtástípust, a terhelés, a sebesség és a nyomaték paramétereit, és azonnal megkapja a megfelelő termékek és kombinációk választékát az összes műszaki adattal.

A FAULHABER Hajtásrendszer Választékhoz:

https://www.faulhaber.com/en/driveselection/

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz