www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

A FAULHABER integrált sebességszabályzót mutatott be lapos motorokhoz

A teljesen integrált sebességszabályozó kevesebb, mint 7 milliméternyi helyet igényel

A FAULHABER integrált sebességszabályzót mutatott be lapos motorokhoz
A kefe nélküli DC szervomotorokból álló és különösen rövid kivitelű BXT motorcsalád minden méretben átmérő-kompatibilis, integrált sebességszabályozókkal bővült FAULHABER

A kefe nélküli DC szervomotorokból álló és különösen rövid kivitelű BXT motorcsalád minden méretben átmérő-kompatibilis, integrált sebességszabályozókkal bővült. A hozzáadott 6,2 mm-es rögzítési hosszal rendelkező motor/fordulatszám-szabályozó kombinációk ugyanakkora telepítési helyigényt igényelnek, mint az IEF3-4096 (L) integrált útadóval ellátott termékek. az útadó változatokkal való szinergiahatások révén a sebességszabályozó is teljes mértékben beépíthető a robusztus motorházba.

A már bizonyított FAULHABER SC technológián alapuló alapján a motorok gyorsan, egyszerűen és kényelmesen helyezhetők üzembe a jól ismert Motion Manager segítségével (6.6 verziótól). A sebességszabályzó egy hat pólusú lapos kábellel csatlakoztatható az alkalmazáshoz, opcionálisan a megfelelő csatlakozók is rendelkezésre állnak.

A sebességszabályozó 2214… BXT H, 3216… BXT H és 4221… BXT H házban elhelyezett BXT motorokkal kombinálható. A teljes integráció mellett a robusztus sebességszabályozó a megfelelő alapmotorok szinte teljes teljesítmény- és fordulatszám-tartományának kihasználását is képes garantálni. A jól megtervezett hűtési koncepció minimálisra csökkenti a hőveszteségeket.

A BXT H motorok és az integrált sebességszabályozó kombinációja ideális megoldás, ha a sebességet pontosan, minimális térben kell szabályozni, és nagy nyomatékokra is szükség van. Tipikus alkalmazási területnek számítanak a szivattyúk, a kézi eszközök (például a tetováló szalonokban), a berendezésgyártás, valamint a laboratóriumi és ipari automatizálás.

Az előnyök áttekintése:

• Kompakt kialakítás a teljes integráció révén
• Nagy nyomaték 92 mNm-ig, folyamatos teljesítmény 60 W-ig
• Stabil és pontos mechanikus sebességszabályozás 200 – 10,000 min-1 között
• A második tengelyvég opcionálisan 32 és 42 mm méretben is kapható

https://www.faulhaber.com/de/news-events/news/weniger-als-7-millimeter-fuer-voll-integrierten-speed-controller/

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz