www.magyar-mernoki.com
Softing Industrial Automation GmbH

A dataFEED OPC Suite Extended növeli az adatintegráció lehetőségeit

A Softing dataFEED OPC Suite Extended új V5.10 verziója MQTT előfizetői funkcionalitást és kiterjedt lehetőségeket kínál az adatfeldolgozásban.

A dataFEED OPC Suite Extended növeli az adatintegráció lehetőségeit
A dataFEED OPC Suite Extended V5.10 tovább növeli az adatintegráció lehetőségeit

Megjelent a Softing dataFEED OPC Suite Extended V5.10 verziója. Az új MQTT Subscriber segítségével az adatok egy MQTT- bórek segítségével OPC UA felüleleten más alkalmazásokba továbbíthatóak, illetve a brókeren keresztül a vezérlőkbe visszaírás is lehetséges. Ez lehetővé teszi például egy receptúra kezelő rendszer felhőben megvalósítását. A kiterjedt és rugalmas adat-előfeldolgozási funkciók ezen kívül matematikai és logikai számítások végrehajtását is lehetővé teszik. A felhasználási (esetek) lehetőségek között szerepel a hőmérsékleti érték konvertálása Celsius-ról Fahrenheit-re, vagy egy szó adott bit-jének kiszűrése.

„A dataFEED OPC Suite Extended egyszerűen és biztonságosan biztosítja a gyártási adatokat az IoT felhőalkalmazások számára – jelentette ki Andreas Roeck, a Softing Industrial termékmenedzsere. – Minden egyes frissítéssel azon dolgozunk, hogy tovább bővítsük az adatintegráció lehetőségeit és még rugalmasabbá tegyük azt. Ezáltal jövőbiztos megoldást hozunk létre az ügyfeleinknek és a partnereinknek.”

A dataFEED OPC Suite Extended biztosítja mind az OPC kommunikációt, mind a felhő alapú megoldásokhoz csatlakozást. Ezzel az egyetlen termékkel megoldható a piacvezető vezérlőkhöz csatlakozás, és az IoT eszközökkel való komunikáció is.

A dataFEED OPC Suite Extended V5.10 ingyenes próbaverziója letölthető a Softing weboldaláról: dataFEED OPC Suite Extended Softing

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz