www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

FAULHABER webinárok – tudás által vezérelve

Tanuljon meg új dolgokat, mélyítse el a meglévő ismereteket, beszéljen szakértőkkel – ez manapság bárhonnan lehetséges, még akkor is, ha otthonról dolgozunk. A FAULHABER ezért új webes szemináriumsorozatot indít olyan izgalmas témákról, mint például a hajtásrendszerek zajhatásának fejlesztései, az alkalmazások mélyreható know-how-ja, illetve a FAULHABER Motion Managerhez hasonló hasznos eszközök. A részvétel ingyenes, csak egy regisztráció szükséges.

FAULHABER webinárok – tudás által vezérelve
A FAULHABER webes szemináriumsorozatot indít olyan izgalmas témákról, mint például a hajtásrendszerek zajhatásának fejlesztései, az alkalmazások mélyreható know-how-ja, illetve a FAULHABER Motion Managerhez hasonló hasznos eszközök. FAULHABER

Modern, mobil, multimédia: a webes szemináriumok a tudás bővítésének, a szakértőkkel folytatott szemtől szembe megbeszéléseknek, vagy konkrét problémák megoldásának a korszerű eszközei. A FAULHABER ezért webszemináriumokat indít a hajtástechnikával kapcsolatos különféle témákról. Minden webinárt az adott szakterület szakértője vezet, aki a rendelkezésére álló lehetőségekkel minden kérdést megválaszol. A részvétel természetesen ingyenes, és csak egyszeri regisztrációra van szükség.

Aktuális webinárok
„Mozgásvezérlő és sebességszabályozó"
Ez a webes szeminárium mindazok számára ideális, akik többet szeretnének megtudni a FAULHABER Motion Controller-ről – arról a felhasználóbarát, egytengelyes pozíciószabályozóról amelyet a DC motorok, kefe nélküli motorok és a FAULHABER lineáris motorjainak működtetésére fejlesztettek ki. Az előadó többek között a FAULHABER MC V3.0 generáció fejlesztéséért is felelős volt. A webes szeminárium a Motion Manager szoftver élő bemutatásával mutatja be lépésről lépésre a FAULHABER Motion Controller (MC V2.5 / MC V3.0) tipikus beállítását, valamint további információkat nyújt a testreszabási lehetőségekről és a megfelelő alkatrészek kiválasztásának módjáról. A résztvevőknek egyedülálló lehetőségük van arra, hogy FAULHABER sebesség- és mozgásszabályozókat érintő minden műszaki kérdést a témakör abszolút szakértőjével beszélhessék meg.

„A hajtásrendszerek zajhatásának fejlesztései”
A webes szeminárium a vibráció alapjaitól, rezonancia útvonalitól kezdve fedi le a zajok és rezgések szubjektív érzékelését. Együtt tárjuk fel a mechanikus rezgések lehetséges okait egy hajtásrendszerben, megvizsgáljuk a megfelelő mérőműszereket, és megtanuljuk, hogyan kell felhasználni a mérési adatokat a zajok okainak meghatározásához. A webinár során a szakember feltárja a zajcsökkentés legjobb módszereit is.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz