www.magyar-mernoki.com
BRADY

A biztonság személyes dolog

A kizárási/kitáblázási lakatok gyakran az utolsó védőbástyát jelentik a gép energiaellátásának idő előtti helyreállítása és a személyes és szakmai életútra is kiható karbantartási balesetek előtt. A kizárási/kitáblázási lakatok alkalmazottak védelmében játszott szerepének hangsúlyozására a Brady Corporation megalkotta a PrintFace megoldást, amellyel a lakat teljes mértékben személyre szabható, beleértve a munkatársak fotójának rányomtatását is annak felületére.

A biztonság személyes dolog

Személyes lakatok
Az arcképek lakatokra nyomtatásával mindegyik kizárási/kitáblázási lakatnál egyértelműen jelezhető, hogy pontosan kit véd. A PrintFace segít megelőzni a lakatok manipulálását és kiemeli, hogy a biztonság személyes dolog. A kizárás/kitáblázás során a lakatot csak a tulajdonosa távolíthatja el, aki fel van tüntetve a lakaton. Szükség esetén a csoportvezetők vagy a létesítmény biztonságáért felelős vezető is beavatkozhat, de biztonsági okokból csak egy előre egyeztetett eljárás szerint. A fotó elhelyezése mellett más személyre szabási opciók is elérhetők, például a céglogó, sorozatszám, egyedi szöveg és más elemek.

Kimagaslóan megbízható nyomatok
A személyre szabás elemei közvetlenül, színesben és nagy felbontással nyomtathatók a Brady nejlonból készült SafeKey kizárási/kitáblázási lakatjaira. A nyomat ellenáll a horzsolásoknak, a vegyi anyagoknak és az UV-sugárzásnak, és a kültéri és beltéri lakatokon is tartósan megmarad. A még nagyobb megbízhatóság érdekében a színek és az összetett alakzatok feláldozásával akár gravírozás is kérhető. A lakatok személyre szabásának harmadik, standard eljárása a legfontosabb információk felírása vagy rányomtatása a Brady lakatokhoz mellékelt öntapadó címkékre.

A legmagasabb kizárási/kitáblázási biztonság
A Brady SafeKey kizárási lakatjai 700%-kal több zár- és kulcskombinációt kínálnak, mint a normál biztonsági lakatok. Az innovatív zármechanizmussal 100 000-nél is több kombináció használható, ami kiválóan alkalmas az akár több mester- és nagymester kulcsot is tartalmazó összetett kulcshierarchiák támogatására. A kulcsok sorozatszámának nyilvántartása biztosítja, hogy ne legyen két azonos kulcs egy cégnél. Így biztonságos és jövőálló kizárási/kitáblázási program készíthető, amely maximálisan biztosítja az „egy személy - egy lakat - egy kulcs” elv betartását.

További információért lépjen kapcsolatba a Brady-vel az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

https://brady.widen.net/s/bhc2qpsbzr/printface_animated_banner


A biztonság személyes dolog

A biztonság személyes dolog

A biztonság személyes dolog

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz