www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

Értékesítés, szolgáltatás és a hajtásrendszerekre vonatkozó know‐how megosztása egy további piacon

A FAULHABER Austria közvetlenül fogja támogatni a magyarországi ügyfeleket. 2021. augusztus 1‐jétől a FAULHABER Austria átveszi az értékesítést és a szolgáltatást Magyarország esetében. A szomszédos ország ügyfelei így kihasználhatják a mikrohajtásrendszerek szakértőinek közvetlen és átfogó támogatását.

Értékesítés, szolgáltatás és a hajtásrendszerekre vonatkozó know‐how megosztása egy további piacon
„Magyarországot rendkívül dinamikus gazdasági fejlődés jellemzi. Szeretnénk a jövőben még intenzívebben fejleszteni ezt a figyelemre méltó piacot” – magyarázza Martin Kellner, a FAULHABER Austria regionális értékesítési vezetője. „Különösen a laboratóriumi eszközök és az orvostechnológia, valamint az automatizálási technológia területén számos innovatív vállalat létezik, amelyek közül néhány már az ügyfelünk. A közvetlen párbeszéd során még jobb tanácsokat tudunk nyújtani ezeknek a partnereknek és a jövőbeli ügyfeleknek, valamint támogathatjuk őket projektjeikben.”

Ausztria és Szlovénia mellett a FAULHABER Austriának most a szomszédos ország esetében kell átvennie a közvetlen értékesítést. „Bécsi központunkból Magyarország legfontosabb ipari helyszínei rendkívül gyorsan elérhetők. Mostantól közvetlen támogatást nyújthatunk ügyfeleinknek az egyéni alkalmazások optimális hajtásrendszereinek kiválasztásában, és hozzá tudunk járulni a speciális know‐how‐jukhoz a termékfejlesztés terén. A termékek kiváló minősége mellett az ilyen jellegű technológiai együttműködés is kiemelkedő erősségeink közé tartozik, amelyekből már más partnerországok számos vállalata profitál.”

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz