www.magyar-mernoki.com
EATON

Az Eaton a modern informatikai architektúrák üzletfolytonosságát támogatja az EMC Forum 2014 konferenciákon

Az energiagazdálkodás vezető vállalata, az Eaton is részt vesz a szeptembertől novemberig számos európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) nagyvárosban megrendezett EMC Forum 2014 konferenciákon. Az EMC Technology Connect Partner Program kiemelt partnereként az Eaton bemutatja, hogy legújabb Intelligent Power Pod integrált energiagazdálkodási megoldása miként járul hozzá az energia infrastruktúra EMC VSPEX környezetben történő kiépítésének leegyszerűsítéséhez, legyőzve számos kihívást, melyekkel az IT vezetők az adatok integritásának, az üzletmenet folytonosságának és rugalmasságának biztosítása során szembesülnek.

Az Eaton a modern informatikai architektúrák üzletfolytonosságát támogatja az EMC Forum 2014 konferenciákon
„A jelen informatikai vezetőinek energiaellátási zavarok esetén is biztosítaniuk kell a virtualizáció-alapú IT-alkalmazások zavartalan működését. A saját konvergens IT architektúrájukba könnyen illeszkedő energiagazdálkodási megoldásokra van szükségük – és itt jön a képbe az Eaton Intelligent Power Pod,” jelentette ki Stefan Coote, az Eaton EMEA termékmenedzsere.

Az Eaton Intelligent Power Pod a szünetmentes tápegységet, az áramelosztót, az energia menedzsmentet, a házat és a támogatást magába foglaló integrált rendszer. Biztosítja az üzletmenet folytonosságát és rugalmasságát a megbízható fizikai infrastruktúra kombinálásával, miközben teljes mértékben integrálja a hiperfelügyelőket és áramszünet esetén elindítja a virtuális gépek a felhőre, vagy a tartalék rendszerre történő automatikus migrációját. Ennek kulcsa az Eaton Intelligent Power™ Manager szoftver olyan virtualizációs rendszerekkel egyetemben, mint a VMware vCentre és a Site Recovery Manager.

Az EMC® VSPEX® Lab Validated® hitelesítéssel rendelkező Intelligent Power Manager™ szoftver teljesen integrált a VMware vSphere vMotion és a Microsoft Hyper-V szoftverekkel, így a felhasználók egy helyről, ugyanarról a panelről kényelmesen és hatékonyan ellenőrizhetik a teljes informatikai rendszerüket, beleértve az energetikai infrastruktúrát is. Lehetővé teszi a hálózat futási idejének kiterjesztését, a létfontosságú berendezések védelmét és a katasztrófa utáni helyreállítás megkezdésével az üzletmenet folytonosságát. Az Intelligent Power Podokat magukba foglaló védett, irányított és intelligens konvergens megoldások non-stop üzemelnek, biztosítva a vállalkozások az év 365 napján, a nap 24 óráján keresztül tartó működését.

Az EMC Forum konferenciák látogatói az Eaton standon a VCE Technology Alliance Partner (TAP) program jóvoltából már Vblock Ready minősítéssel is rendelkező Eaton integrált energiagazdálkodási megoldásokkal is megismerkedhetnek. Az Eaton júliusban kapta meg a Vblock Ready minősítést, amelynek eredményeként a vállalat a Cisco, az EMC és a VMware legjobb technológiáit egyesítő Vblock Systems-nek is szállíthat fejlett energiagazdálkodási megoldásokat.

Az Eaton az alábbi EMC Forum 2014 konferenciákon vesz majd részt:

Szeptember 16, Mainz, Németország
Október 2, Utrecht, Hollandia
Október 28, Doha, Katar
Október 29, Bécs, Ausztria
November 4, Rijád, Szaúd-Arábia
November 6, Stockholm, Svédország
November 17, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
November 13, Varsó, Lengyelország
November 18, Milánó, Olaszország
November 20, Párizs, Franciaország

Az Eaton konvergens és hiperkonvergens infrastruktúrák számára kifejlesztett Intelligent Power Pod rendszeréről a www.eaton.eu/live365 oldalon található további információ. Ha többet szeretne megtudni az Eaton EMC VSPEX infrastruktúrára kifejlesztett energiagazdálkodási megoldásairól, kérem látogasson el a www.eaton.eu/vspex oldalra. A legújabb híreket megtalálja az @Eaton_UPS Twitter oldalon és az Eaton EMEA LinkedIn cégoldalon.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz