www.magyar-mernoki.com
Softing Industrial Automation GmbH

Siemens TIA Portál szimbólumok egyszerű importálása

A Softing dataFEED OPC Suite új verziója támogatja a Siemens TIA Portál projektekben használt szimbólumok direkt importálását.

Siemens TIA Portál szimbólumok egyszerű importálása
A Softing dataFEED OPC Suite (V 4.03) program részeként az új dataFEED Exporter szoftver lehetővé teszi Siemens TIA Portál (13, vagy 13 SP1 verzió) projektekben használt szimbólumok importálást direkt OPC Namespace konfiguráláshoz. Az OPC Client alkalmazások a dataFEED OPC Suite integrált OPC, vagy OPC UA szerverétől kapják az információt a szimbolikus címzéshez, amit az adatelemek a megfelelő adatblokkokban történő eléréséhez használnak. Ez a megközelítés megszünteti az adatok időigényes manuális konfigurálását és jelentős idő- és költségmegtakarítást eredményez a felhasználó számára. A dataFEED Exporter mind az újabb SIMATIC S7-1200 és -1500, mind a régi S7-300, vagy -400 Siemens vezérléseket támogatja.

A Softing dataFEED OPC Suite szoftvere az OPC Server és OPC Middleware funkcionalitásait egyetlen kompakt szoftver megoldásban egyesíti. Az integrált OPC UA Server a hagyományos és az új vezérlések ipar 4.0 megoldássá történő integrálását teszi lehetővé. Az OPC UA Server nélküli komponensek, például a Siemens S5 vezérlők így könnyen integrálhatóak OPC UA Client alkalmazásokba. A high-tech grafikus felhasználói interfészt az intelligens, gyakorlat-orientált alapértelmezett beállításokkal és intuitív felhasználói útmutatóval arra tervezték, hogy az üzem- és karbantartó mérnökök rendkívül egyszerűen és gyorsan konfigurálhassák az OPC kommunikációt. A jól skálázható dataFEED OPC Suite rugalmas kezelhetősége lehetővé teszi a felhasználók számára az alkalmazási követelményekhez tökéletesen illeszkedő alkatrészek kiválasztását.

További információ a honlapon: http://industrial.softing.com/index.php?id=2659

* Az ipar 4.0 egy német kormányzati kezdeményezés az „Internet of Things” ipari megvalósítására

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz