www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

A piacon elérhető legkisebb mozgásvezérlő rendszer

A FAULHABER bemutatja az új mozgásvezérlő rendszerét. Pontosabban: a világ legkisebb integrált mozgásvezérlőjét.

A piacon elérhető legkisebb mozgásvezérlő rendszer
A piacon elérhető legkisebb mozgásvezérlő rendszer© FAULHABER

A FAULHABER 22xx BX4 család erőteljes kefe nélküli motorjaiba integrált új 22xx…BX4 IMC mozgásvezérlő lenyűgözi a felhasználókat funkcióinak széles skálájával és kiemelkedő teljesítményével. A bővítés csak a motorhoz képest 18 mm, mely tartalmazza a teljes szervovezérlőt és egy 12 bites jeladót. Ezen felül a motorok teljes teljesítménye felhasználható minden különböző kivitelezésben.

Az RS232 csatlakozóval szerelt változat PC-vel vagy beágyazott fölérendelt egységgel egyaránt összekapcsolható. A CANopen változat tökéletesen illeszkedik az ipari automatizálási hálózatokhoz. Teljes mértékben megfelel a CiA 402 szervohajtás szabványnak és ez lehetővé teszi a tipikus PLC-k közvetlen támogatását. De még az RS232 verzió használatával is több meghajtó vezérelhető a fölérendelt egység egyetlen portjával. Az olyan jellemző feladatok, mint a meghajtó elhelyezése, közvetlenül elvégezhető az integrált mozgásvezérlő helyi digitális és analóg I/O-ival.

Alternatív megoldásként mindkét változat fölérendelt egység nélkül, „önálló” módban is használható. A digitális és analóg I/O-k rugalmasan használhatók helyi vezérlési feladatokhoz vagy az egyedien beállított és a tényleges értékekhez egyaránt. A kompakt 22xx BX4 IMC természetesen a FAULHABER termékcsalád számos termékével kombinálható, ideértve a kompakt GPT-hajtóműveket és az új FAULHABER 22L lineáris aktuátorokat.


A piacon elérhető legkisebb mozgásvezérlő rendszer

Hatékony és rendkívül dinamikus
A beépített áramszabályozás automatikusan megvédi a rendszert a túlterheléstől, továbbá diagnosztikai funkcióval is rendelkezik. Támogatja a nyomaték, a sebesség vagy a helyzet szabályozását a szervohajtás szabványai szerint. Ezekhez a jellemzőkhöz alacsony EMC-kibocsátás párosul, és a kötelező CE-címke is megtalálható a készüléken.

Az új 22xx BX4 IMC integrált mozgásvezérlővel felszerelt, kefe nélküli motorok két hosszúságban érhetők el, amelyhez kategóriaelső térfogat-teljesítmény arány, valamint kiemelkedően dinamikus vezérlési jellemzők párosulnak. Számos különféle piaci szegmensben alkalmazhatók, ideértve például az orvosi és a laboratóriumi technológiákat, az automatizálást, a robotikát és a speciális ipai gépeket.


A piacon elérhető legkisebb mozgásvezérlő rendszer

Kompakt és teljes körű megoldás bizonyított minőségben
Az átmérőnek megfelelő kialakítás olyan rendszerszintű megoldást kínál a felhasználóknak, amely minimálisra csökkenti a hely- és erőforrásigényt, valamint a kábelezési követelményeket. Egyszerűen csatlakoztassa az alkalmazáshoz, és már meg is kezdheti a használatot. A FAULHABER ingyenes Motion Manager 7.1 szoftvere továbbá valószínűleg a legjobb eszköz a kategóriájában az egyszerű konfigurálásokhoz és rendszerek integrációjához. A rendszer egyszerűen beállítható a felhasználói kezelőfelületről, amely a speciális diagnosztikai funkciókhoz is hozzáférést biztosít. Az eszköz azonnali használatához az RS232-, a CANopen- és az USB-interfésszel ellátott változatokhoz egyaránt beszerezhetők programozási adapterek.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz