www.magyar-mernoki.com
Softing Industrial Automation GmbH

Optimalizáljon! A Softing új jelmondata és logója a cég a jövőt építő értékajánlatát hivatottak megszemélyesíteni

Új vállalati arculati elemeket mutatott be a Softing, az autóipar, az ipari gyártás és az informatikai hálózatok alkalmazásainak adatcseréjét javító hardver- és szoftvermegoldások elismert nemzetközi fejlesztője és gyártója.

Optimalizáljon! A Softing új jelmondata és logója a cég a jövőt építő értékajánlatát hivatottak megszemélyesíteni
A cég a 2015-ös éves jelentés nyilvánosságra hozatalával egy időben fokozatosan vezeti be a frissített vállalti arculatot, amelyet mindenekelőtt az új logó és jelmondat reprezentál.

„A cég növekvő nemzetközisége és a portfolió, valamint a szolgáltatások bővülése szükségessé tették a cég küldetésének újraértelmezését,” ismertette dr. Wolfgang Trier, a Softing Group vezérigazgatója a változások mozgatórugóját.

Az elismert márkastratégának számító Günter Käferrel történt együttműködésben készült új vállalati arculat hűen tükrözi a cég kibővített szolgáltatási portfólióját. A minden divízióra vonatkozó átpozícionálást új kommunikációs elemek is kifejezik majd.

„A Softing több mint 35 évvel ezelőtti megalapítása óta a céges arculat lényegében változatlan maradt. A logo új betűtípusa az abban foglalt értékek veszélyeztetése nélkül varázsol több modernséget és műszaki tartalmat az arculatba. A ragyogó kék szín pedig kitűnően szimbolizálja alapvető műszaki szakértelmünk és a márka által képviselt két jellemvonás – a szolgáltatás és a lojalitás – lényegét,” jelentett ki Wolfgang Wende, a cég marketingért felelős alelnöke.

A logó annak felhasználásától függően az „optimalizáljon!” jelmondattal egészíthető ki, ami együttesen fejezi ki a Softing vállalati márka értékajánlatát. A jelmondat egy felhívásként értelmezhető: a küszöbön álló változások, például a Dolgok Internete, az autonóm autók, vagy az ipar 4.0 a berendezések és folyamatok átfogóan hatékonyságának további javítására sarkallják majd a vállalatokat, vagyis a jövőben tovább növekszik majd az optimalizálás felé irányuló nyomás. A kihívások leküzdéséhez elengedhetetlen lesz a megbízható információáramlás és a hatékony adatcsere – ebben pedig kompetens partnerre találunk a Softing személyében.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz