www.magyar-mernoki.com
norelem

norelem univerzális zsanérokat mutatott be alumínium profilokhoz

A zsanérok nélkülözhetetlen gépelemek, melyek számtalan alkalmazás zökkenőmentes működésében játszanak kulcsszerepet, figyelemreméltó hatékonysággal biztosítva mozgást és rugalmasságot. A zsanérok nélkülözhetetlenek, csendesen támogatva bútorok funkcionalitását, vagy akár konténereket rögzítsenek pontosan tájolva.

  norelem.co.uk
norelem univerzális zsanérokat mutatott be alumínium profilokhoz

Ehhez a sokoldalúsághoz a gépelemgyártó norelem panelelemekhez és alumíniumprofilokhoz tervezett új zsanérok kifejlesztésével járult hozzá. A terméksorozat nem csak a különféle iparágak változatos igényeit elégíti ki, hanem a megbízhatóság és az innováció terén is új mércét állít fel.

norelem öt, egyedi igényekre szabott zsanér-termékcsaládot mutatott be. Ezek közé tartoznak a robusztus alumínium zsanérszettek belső ütközőkkel és bordákkal. A termék alumínium zsanérrészei, belső vagy külső ütközői, rozsdamentes acél tengelyei és műanyag fedődugói garantálják a tartósságot és az esztétikus megjelenést.

norelem komplett zsanérszettjei kiváló választást jelentenek a problémamentes megoldást kereső mérnökök számára, mert egy csomagban tartalmaznak mindent, ami a beszereléshez szükséges; zsanérrészeket, tengelyeket, záródugókat és a hátsó bordákat, vagyis csak egy rögzítőcsavarra van szükség, ami jelentősen leegyszerűsíti a folyamatot. A termékcsaládra jellemző átgondolt tervezés ráadásul biztosítja, hogy minden egyes gépelem több irányból is képes a nagy terhelések felvételére, ami tovább növeli a megbízhatóságot – és ezzel még vonzóbbá válik a tervezőmérnökök szemében.

A rugalmasságot értékelő mérnökök számára norelem zsanérelemei különféle konfigurációkban állnak rendelkezésre, így a termékek a telepítés során testreszabhatók , hogy azok a konkrét projekt követelményeinek feleljenek meg. A rozsdamentes acél tengelyekkel, hőre lágyuló záródugóval, nagy teherbírással és adaptálható kialakítással rendelkező zsanérelemek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hatékonyan és eredményesen hozzanak létre egyedi megoldásokat. Sőt, a népszerű profilmárkák – például az Item és a Bosch – T-horony anyáival való kompatibilitás azt eredményezi, hogy a felhasználók gond nélkül integrálhatják ezeket az elemeket a meglévő rendszerekbe.

norelem műanyag csapos zsanérjai olyan mérnökök számára készültek, akik nagy hangsúlyt helyeznek az egyszerűségre a funkcionalitás feláldozása nélkül. Az egyszerű, kétirányú kialakításnak és a nagy nyitási szögnek köszönhetően a zsanérok felszerelése gyerekjáték, ennel ellenére átfogó funkcionalitást kínálnak, így nincs szükség külön bal- vagy jobbkezes változatokra és teljes, 360°-os elfordulásra. A strapabíró poliamidban elhelyezett horganyzott acél csapok és a nem feltűnő profil különféle alkalmazásokhoz teszi alkalmassá a zsanérokat, zökkenőmentes és esztétikus szerelési munkát biztosítva.

„A mérnökök világában a zsanérok számtalan alkalmazásban könnyítik meg a mozgást és a rugalmasságot – jelentette ki Marcus Schneck, a norelem ügyvezető igazgatója. – norelem ismeri ezek nélkülözhetetlen szerepét, így büszkén mutatjuk be legújabb, a funkcionalitás és az innováció szintjén új mércét felállító zsanérválasztékunkat. Megbízhatóságra és hatékonyságra terveztett zsanérjaink a bútoripartól az ipari konténerekig új szintre emelik a funkcionalitást.”

norelem zsanérjai nem csupán gépelemek; a zökkenőmentes funkcionalitás, a megbízhatóság és az innováció sarokkövét jelentik, emelve a sokoldalúság és pontosság színvonalát a különböző iparágakban. Ha szeretné megismerni a norelem zsanérok új választékát és megtalálni a tökéletes megoldást saját alkalmazásához, kérjük, látogasson norelem weboldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz